• شنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401122013809
  • خبرنگار : 50189

مدیرکل کار استان اعلام کرد

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان/کمترین آمار، در شهربابک

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان/کمترین آمار، در شهربابک

ایسنا/کرمان مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان با تحلیل عملکرد شهرستان ها در اجرای تعهد اشتغالشان از ابتدای سال تاکنون گفت: بردسیر با ۱۴۳ درصد بیشترین تعهد اشتغال خود را انجام داده و شهربابک با ۶۸.۷۶ درصد شهرستانی است که در این زمینه در رتبه آخر قرار دارد.

مجتبی مصباح صبح امروز ۲۰ اسفندماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان اظهار کرد: در سال جاری تعهد اشتغال استان ۶۰ هزار و ۳۷۴ مورد بود که کرمان ۱۰۳ درصد تعهد اشتغال خود را انجام داده است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان با اشاره به عملکرد دستگاه ها در اجرای تعهد اشتغالشان عنوان کرد: کمیته امداد با ۱۲۱ درصد و بنیاد مسکن با ۴۱ درصد به ترتیب بیشترین و کمترین تعهد را در این زمینه در سال جاری تاکنون انجام داده اند.

او به ارائه گزارش نتایج پایش اشتغال و آسیب شناسی پراخت و گفت: این مهم به سه روش پیامکی، نظارت حضوری و گزارش خواسته شده، صورت گرفته است.

مصباح ادامه داد: در رصد اشتغال الزاما نباید افراد بیمه شده باشند، زیرا برخی از افراد با دریافت تسهیلات خوداشتغالی برای خود شغل ایجاد کرده که فرد می تواند خودش را بیمه نکند و این مهم در حوزه کشاورزی و اصناف بیشتر دیده می شود.

او رتبه اشتغال استان کرمان از نظر تعداد در کشور را ششم اعلام کرد و افزود: کرمان، تعهد اشتغال دستگاه های اجرایی استان را در سال آینده ۴۵ هزار و ۷۴ پیشنهاد داده است.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان از عملکرد تسهیلات اشتغال پایدار روستایی سخن به میان آورد و گفت: ۷۹۱ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۶ در پنج مرحله به استان کرمان ابلاغ شد. ۷۲۷ میلیارد تومان از ابتدای طرح تاکنون در استان پرداخت شده و در این زمینه در سال جاری ۱۶۳ طرح با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان که زمینه اشتغال ۳۴۷ نفر را ایجاد کرد، پرداخت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha