• دوشنبه / ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401122920229
  • خبرنگار : 30147

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای زبرخان خبر داد

کشف حدود نیم تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در زبرخان

کشف حدود نیم تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته در زبرخان

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: در پی بازرسی و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان زبرخان، بیش از ۴۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع‌آوری و امحاء شد.

اکرم قربانی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن ایام نوروز و اهمیت سالم بودن مواد غذایی، گشت‌های نظارت بر بهداشت مواد غذایی و مراکز تهیه و توزیع این مواد در سطح شهرستان زبرخان انجام شد.

وی با اشاره به مستمر بودن انجام این گشت‌ها تا پایان ایام نوروز افزود: شروع طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۴ اسفندماه آغاز و تا ۲۴ فروردین‌ماه نیز ادامه خواهد داشت.

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان اظهار کرد: در این بازدیدها که از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر انجام شده، ۴۷۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته، غیر بهداشتی و فاسد جمع‌آوری و امحا شد و برای ۳۹ نفر از متخلفان پرونده قضایی تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در راستای تشدید نظارت‌های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، اماکن تفریحی _ زیارتی، مراکز و اماکن حساس و بین راهی و محل‌های اسکان، توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای این شبکه صورت می‌گیرد.

قربانی در ادامه افزود: کنترل کیفی آب آشامیدنی، انجام نمونه‌برداری کنترلی از مراکز تهیه و توزیع، انجام بازدیدهای مشترک با دستگاه‌های اجرایی و... از برنامه‌های این طرح است که در همین راستا تیم‌های بازدید صبح و عصر و روزهای تعطیل و غیر تعطیل نسبت به تشدید نظارت‌های بهداشتی اقدام خواهند کرد.

وی در ادامه به اقدامات انجام شده طی ۵ روز گذشته اشاره کرد و گفت: در روزهای ۲۴ و ۲۵ اسفندماه توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان ۲۷۹ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی انجام و برای ۱۱ مورد اقدامات قانونی انجام و پرونده تشکیل شد.

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان همچنین از پلمب یک واحد صنفی متخلف خبر داد و افزود: طی این دو روز ۱۶ مورد انجام نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی انجام گرفت.

وی انجام از ۱۷۷ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی، ۱۵۷ مورد انجام تجهیزات سنجش بازرسی خبر داد و اظهار کرد: طی این دو روز ۷۹.۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته کشف و معدوم شده است.

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان از انجام ۹ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی و ۴ مورد رسیدگی به شکایات مردمی سامانه ۱۹۰ خبر داد.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در ۲۶ اسفندماه توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: در این روز ۵۸ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و ۹ مورد انجام اقدامات قانونی و تشکیل پرونده برای متخلفین صورت گرفت.

 قربانی افزود: در بازرسی‌های به عمل آمده ۹۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم و به ۳ مورد شکایات مردمی نیز رسیدگی شد.

وی خاطرنشان کرد: در این روز ۱۱ مورد انجام کلر سنجی آب آشامیدنی و ۲۷ مورد انجام تجهیزات سنجش بازرسی انجام شد.

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان همچنین از بازدید ۱۵۷ مورد از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و بین‌راهی و ۹ مورد انجام اقدامات قانونی و ۴ مورد صدور اخطاریه در ۲۷ اسفندماه خبر داد.

وی در ادامه به کشف ۱۲۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و انجام ۳ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی و یک مورد بازدید از یک اقامتی، ۵ مورد انجام نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۵۵ مورد انجام کلر سنجی آب آشامیدنی، ۴۸ مورد انجام تجهیزات سنجش بازرسی و ۱۱ مورد بازدید مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی در این روز اشاره کرد.

قربانی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان روز گذشته ۱۳۶ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و بین‌راهی داشته‌اند، گفت: این بازدیدها منجر به ۱۰ مورد تشکیل پرونده و اقدام قانونی و ۲ مورد صدور اخطاریه شد.

وی اذعان کرد: روز گذشته علاوه بر ۷ مورد انجام نمونه‌برداری از مواد غذایی ۱۰۹.۶۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته کشف و معدوم شد.

قربانی ۲ مورد بازدید از مراکز اقامتی و ۱۱ مورد بازدید مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی، ۱ مورد انجام نمونه‌برداری میکروبی آب آشامیدنی و ۵۷ مورد انجام کلر سنجی آب آشامیدنی و ۴۱ مورد انجام تجهیزات سنجش بازرسی را از دیگر اقدامات انجام شده در روز گذشته برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: پیرو برنامه خدمات سفر برای نظارت بر ارائه خدمات مطلوب به مسافران و زائران و تشدید نظارت‌های بهداشتی در آستانه نوروز، بازدید مشترک با حضور کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان زبرخان، اداره صمت، میراث فرهنگی و گردشگری، پلیس اطلاعات و امنیت و راهداری از مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس و مراکز اقامتی صورت گرفت که در پی این بازدیدها، مقدار ۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و در محل معدوم شد.

سرپرست واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان زبرخان گفت: در تمامی بازدیدها آموزش‌های لازم در خصوص رعایت موازین بهداشتی به متصدیان داده شد.

وی خاطرنشان کرد: از ۲۴ تا ۲۸ اسفندماه در مجموع ۶۳۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی، ۳۹ مورد اقدامات قانونی، یک مورد پلمب، ۲۲ مورد انجام نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۳۰۰ مورد انجام کلر سنجی آب آشامیدنی، ۲۷۳ مورد انجام تجهیزات سنجش بازرسی، کشف و معدوم کردن ۴۷۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته، صدور ۴ مورد اخطاریه، انجام ۱۹ مورد نمونه‌برداری مواد غذایی، ۷ مورد رسیدگی به شکایات مردمی، ۳ مورد بازدید مراکز اقامتی و ۲۲ مورد بازدید مشترک با سایر دستگاه‌های اجرایی داشته‌ایم.

قربانی در پایان به شهروندان توصیه نمود: از خرید مواد غذایی و فست فودها از دست‌فروشان و واحدهای سیار عرضه‌کننده مواد غذایی خودداری کنند زیرا مراحل تهیه این اغذیه در منازل یا مکان‌های نامعلومی دور از چشم بازرسان بهداشت و بدون هرگونه کنترلی انجام می‌شود. مردم در ایام نوروز بیشتر مسائل بهداشتی را رعایت کرده و از اماکنی مواد غذایی خریداری کنند که معتبر و دارای پروانه بهداشت باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha