• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402022716972
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان خبرداد

تزریق واکسن مننژیت به هزار نفر از زائران هرمزگانی سرزمین وحی

تزریق واکسن مننژیت به هزار نفر از زائران هرمزگانی سرزمین وحی

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: واکسن مننژیت به بیش از هزار نفر از زائران سرزمین وحی تزریق شده است.

مختارسلحشور صبح امروز (۲۷ اردیبهشت ماه) با اشاره به اینکه کار تزریق واکسن از هفته پیش آغاز شده افزود: واکسن‌ها به تعداد افراد ثبت نام کننده برای شرکت در مراسم حج از هرمزگان بوده و کمبودی از این نظر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه حجاج برای تزریق واکسن با نماینده کاروان خود هماهنگ باشند، تصریح کرد: واکسن براساس برنامه زمان‌بندی و با هماهنگی سازمان حج و زیارت هرمزگان برای زائران بیت الله الحرام تزریق شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان در پایان بیان کرد: امسال هزار و ۳۸۰ زائر بیت‌الله الحرام در قالب ۹ کاروان با پنج پرواز از فرودگاه بین‌المللی بندرعباس و یک پرواز از فرودگاه قشم به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha