• دوشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402032919052
  • خبرنگار : 50513

کاهش آلودگی هوای زنجان از چند ساعت آینده

کاهش آلودگی هوای زنجان از چند ساعت آینده

ایسنا/زنجان کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان زنجان گفت: از عصر امروز بتدریج از میزان گردوغبار در جو استان کاسته خواهد شد.

حسین سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، آسمان استان امروز صاف و غبارآلود بود که موجب کاهش کیفیت هوا شد و پیش‌بینی شد تا بعدازظهر به تدریج بر غلظت غبار افزوده شود.

وی تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی احتمال بارش از ساعاتی دیگر از میزان گردو غبار در آسمان استان کاسته خواهد شد و به تدریج شاهد بهبود کیفیت هوا خواهیم بود.

این کارشناس ادامه داد: اما طی روزهای آینده آسمان استان غالبا صاف خواهد بود که در ساعات بعدازظهر با وزش باد همراه می‌شود. سرعت وزش باد در روزهای سه‌شنبه و جمعه گاهی نسبتا شدید خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha