• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402042717379
  • خبرنگار : 50047

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی:

محرم، فرصت مغتنم برای جهاد تبیین است

محرم، فرصت مغتنم برای جهاد تبیین است

ایسنا/خراسان شمالی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه در جهاد تبیین هیات مذهبی کانون هستند، گفت: محرم بهترین فرصت برای جهاد تبیین و پرداختن عمیق به هر موضوعی اعم از عفاف و حجاب، خانواده، امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام عزت زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، در سفر به بجنورد در نشست راهبران تبلیغ در بجنورد اظهار کرد: امروز در همه دنیا و نیز در کشور در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و فتنه های بسیار نام سیدالشهدا(ع) و مکتب ایشان پیروز میدان بوده و خواهد بود.

وی با بیان اینکه امروز پرچم ابا عبدالله (ع) در همه میدان‌ها برافراشته بوده و مبارزه با ظلم پابرجا است، افزود: با توجه به اینکه تقابل تمدنی در همه عرصه‌ها وارد شده و هر از گاهی زخم‌هایی بر پیکر ملت وارد می‌کند این در حالیست که به پشتوانه قیام سید الشهدا (ع) و به واسطه اعتقاد قلبی و زبانی پیروز و پایدار بوده‌ایم.

وی با تاکید بر تبیین و روشنگری و زنده نگه داشتن حقیقت از سوی امام حسین (ع) در قیام ایشان، ادامه داد: جنگ امروز همان حقیقتی بوده که امام حسین (ع) برای آن قیام کرده و جان خود را از دست داد و خانواده ایشان نیز در اسارت به دنبال روشن سازی دل‌ها و ذهن‌ها بودند.

وی با بیان اینکه در جهاد تبیین هیات مذهبی کانون هستند، گفت: محرم بهترین فرصت برای تبیین هر موضوعی اعم از عفاف و حجاب، خانواده، امر به معروف و نهی از منکر است.

وی با اشاره به اینکه هیئت مذهبی عنصر مهم، دارای مخاطب هستند، افزود:قیام امام حسین (ع) برای تبیین و تبلیغ با هدف زنده نگه داشتن اسلام بود؛ اکنون نیز با همین رویکرد باید تبلیغ صورت گیرد.

وی با ذکر اینکه هیئت مذهبی یک تبیین گر و بستر اصلی و اساسی در جهاد تبیین محسوب می‌شوند، گفت: باید از طریق هیات مذهبی زمینه‌های صحبت با افراد مختلف جامعه را فراهم کنیم و ابعاد قیام سیدالشهدا را به مخاطب خود بازگو کنیم.

وی افزود: باور به امام حسین (ع) و آموزه های دینی تمامی توطئه های دشمن را خنثی کرده است.

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: با بیان محبت آمیز و روش‌های تبلیغی نوین می‌توان حرف حق را برای نوجوانان بیان کرد و دشمن را در رسیدن به اهداف شوم ناکام گذاشت.

وی با اشاره به نقش بانوان در تبلیغات اسلامی، گفت: نظام ساختاری برای بانوان در تبلیغات اسلامی کشور فراهم شده و از توانمندی این قشر برای تبیین ارزش‌های دینی استفاده خواهد شد.

حجت الاسلام حمید رفیعی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌شمالی با بیان اینکه مبلغان در استان دارای فکر و دغدغه هستند و باید براساس زیست بوم خود برنامه‌های تبلیغ را پیش بینی کنند، گفت: خراسان‌شمالی به دلیل اینکه استان جوانی است در بحث زیرساختی و تجهیزات عقب ماندگی دارد اما تقدیم سه هزار شهید در دوران دفاع مقدس نشانگر ولایت مداری مردم این منطقه است.

وی با تاکید بر اینکه معتقدیم اتصال گروه‌های مردمی به ادارات دولتی اشتباه بوده و موضوع حکمرانی مردمی و احیای این مهم را جدی گرفته‌ایم، تصریح کرد: با توجه به وجود ۲۶ نقطه حاشیه نشین و تحمیل هزینه‌های هنگفت برای رفع مشکلات این مناطق، باید از ظرفیت مبلغان در روستاها و توجه آنان به هویت زندگی در این مناطق به منظور جلوگیری از هجرت به شهرها بیش از پیش توجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha