• یکشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402050804784
  • خبرنگار : 50225

تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در چهار شهر خوزستان

تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در چهار شهر خوزستان
اهواز

ایسنا/خوزستان طبق اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، امروز هوای چهار شهر خوزستان در وضعیت "ناسالم برای گروه‌های حساس" و نارنجی بوده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز (۸ مردادماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۴۷، ایستگاه ملی حفاری در اهواز ۱۲۲، ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۱۷، ایستگاه سوسنگرد ۱۵۰، ایستگاه دزفول ۱۲۵ و ایستگاه اندیمشک ۱۱۳ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین وضعیت هوای این شهرها "ناسالم برای گروه‌های حساس" و نارنجی بوده است.

طبق شاخص ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در شرایط "قابل قبول" یا "پاک" نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha