• جمعه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402051307675
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان:

این درست نیست که برخی مسوولان با خبرنگاران برخورد قضایی کنند

این درست نیست که برخی مسوولان با خبرنگاران برخورد قضایی کنند

ایسنا/هرمزگان نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان گفت: خبرنگاران معضلی از جامعه را با نگاه خود پیدا و منتقل می‌کنند تا مسوولان نسبت به آن آگاه شده و برای حل آن تلاش کنند و این درست نیست که برخی مسوولان با آنان برخورد قضایی کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده ظهر امروز (۱۳ مردادماه) در خطبه‌های نمازجمعه بندرعباس، افزود: بی‌مهری با خبرنگاران نادرست است؛ این‌ها منافعی از بیان مسائل و مشکل‌های مردم ندارند.

رییس شورای فرهنگ عمومی هرمزگان بیان کرد: گاهی ممکن است مسائلی هم باشد و ما به عنوان مسوولان تحمل یک نقد را نداریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده بیان کرد: خبرنگاران بسیاری ناملایمات را به جان می‌خرند تا حقایق را بازگو می‌کنند؛ جاهایی هم ممکن است خطا کنند که این طبیعت انسان است، همانطور که ما مسوولان ممکن است خطا کنیم.

وی افزود: خبرنگاری کار سختی است و گاهی خطراتی به جان می‌خرند تا حقایق را بیان کنند که به آنان خدا قوت می‌گویم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان خاطرنشان کرد: یه خبرنگاران هم توصیه می‌کنم، مراقب باشید از حرف های نادرست و از شایعه سازی و تخریب و ریختن آبروی مردم به بهانه افشاگری پرهیز کنید که این ها جزو اصول اخلاقی خبرنگاری است.

وی یادآور شد: ۲۴۴ شهید خبرنگار در دفاع مقدس تقدیم شده تا حقایق برای مردم بیان شود؛ ۵۰ جانباز و ۱۲ آزاده خبرنگار در دفاع مقدس داریم.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح کرد: تفنگ و اسلحه این‌ها دوربین‌شان بود و هیچ چیزی برای دفاع از خود نداشتند و پا به پای رزمندگان حرکت می‌کردند تا تاریخ دفاع مقدس را ثبت کرده و جلوی تحریف دفاع مقدس را بگیرند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به هفته مدافعان حرم اشاره کرد و گفت: شهدای مدافع حرم متفاوت اند؛ این‌ها بصیرتی منحصر به فرد دارند و تا این بصیرت نباشد انسان نمی‌تواند به سرزمین های دور دست برود و دفاع کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی زاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم هرمزگان، گفت: امام علی (ع) می فرماید هر کسی به دشمن اجازه بدهد به درون خانه اش بیاید و در وسط خانه‌اش دفاع کند غفلت و خواری نصیبش می‌شود.

وی به بازاریان هم توصیه کرد از قسم خوردن در معامله بپرهیزید و گفت: قسم یا به دروغ است یا راست، دروغ آن حرام بوده راست آن هم مکروه است. دست انسان در معامله باید پاکیزه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha