• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402080201069
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

کاهش بیماری ها با مصرف روزانه سبزی

کاهش بیماری ها با مصرف روزانه سبزی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: خطر ابتلا به بیماری ‌های قلبی _ عروقی و سرطان‌ها با مصرف سبزی کاهش می یابد.

ایوب کرد در گفت وگو با ایسنا، افزود: مصرف روزانه سبزیجات برای‌حفظ سلامتی، پیشگیری و یا کنترل بسیاری از بیماری های واگیر و غیر واگیر ضروری است و در نهایت باعث ارتقاء سطح سلامت جامعه خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران با بیان‌اینکه سبزیجات دارای انواع ویتامین ها، املاح، فیبر و مقدار کمی کالری می‌باشند افزود: مصرف سبزی باعث ایجاد مقاومت در برابر عفونت ها، ترمیم زخم ها، سلامت چشم و بینایی می شود و به هضم غذا کمک می کند.

کرد از آموزش و ترویج اصول تغذیه سالم در جامعه زنان روستایی و مدارس با ایجاد باغچه های سبزی خبر داد و گفت:  به منظور اهمیت مصرف سبزیجات در وعده های غذایی، در مدارس و منازل باغچه‌های سلامت ایجاد شد.

ایوب کرد ادامه داد: با کمی حوصله، خلاقیت و تهیه  بذر جهت ایجاد باغچه خانگی سبزی، می توان هم از مزایای مصرف سبزیجات بر سلامت جسمانی و همچنین سلامت روح و روان استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha