• یکشنبه / ۲۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402082820639
  • خبرنگار : 50225

چرا اهواز باز هم دچار آبگرفتگی شد؟

چرا اهواز باز هم دچار آبگرفتگی شد؟

ایسنا/خوزستان عضو شورای شهر اهواز با اشاره به پروژه‌های اجرا شده برای ساماندهی آبگرفتگی‌ها گفت: وضعیت آبگرفتگی‌ها نسبت به سال گذشته بهتر و روند رو به بهبود بوده است اما انتظار می‌رود آبفا و شهرداری نقاط دچار آبگرفتگی در پی بارندگی اخیر که قابلیت اصلاح دارند را سریعتر اصلاح کنند.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آبگرفتگی معابر در بارندگی اخیر اظهار کرد: در پی این شرایط، اظهارنظرهای مختلفی شد و برخی مسئولان نکاتی را گفتند؛ اظهارنظرها باید منصفانه و کارشناسی باشند. باید فرآیند اقدامات آبفا و شهرداری در خصوص دفع آب‌های سطحی و شبکه فاضلاب بررسی شود و ببینند فرآیندها مثبت هستند یا عقب‌گرد دارند.

وی با اشاره به پروژه‌های اجرا شده برای ساماندهی آبگرفتگی‌ها افزود: برخی می‌گویند چرا مجددا آبگرفتگی رخ داده است اما مگر قرار بود با اجرای این پروژه‌ها دچار آبگرفتگی نشویم؟ بنا بر اعلام مدیرعامل آبفای خوزستان تاکنون ۶۰ درصد شبکه فاضلاب اهواز اجرا شده است بنابراین هنوز در بسیاری از محلات، اصلاح شبکه به صورت کامل انجام نشده است.

محمودی بیان کرد: هفتم دی‌ماه سال ۱۴۰۱ جلسه شورای شهر اهواز برگزار و ۱۱ مورد در خصوص ساماندهی آبگرفتگی مصوب شد. در این جلسه، نقاط بحرانی منطقه به منطقه اهواز مشخص شد که شامل ۳۰ نقطه از جمله خیابان ادهم، خیابان‌های الحدید و رز در کیانشهر بودند که مسئول کار در این نقاط نیز مشخص است.

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: در نقاطی که کار انجام شده مانند خیابان‌های رز، بلوار پاسداران، فرشید ۲، کوی فرهنگیان، اسفند و بلوار نخلستان در بهارستان کمترین آبگرفتگی رخ داده است در حالی که سال گذشته در این نقاط آبگرفتگی شدید بود و تخلیه آب در برخی نقاط ۴۸ ساعت طول می‌کشید.

وی عنوان کرد: در بارندگی اخیر در برخی از نقاط مانند کوی علوی و نهضت‌آباد آبگرفتگی رخ داد اما نه به شدت سال گذشته.

محمودی بیان کرد: صبح روز پنجشنبه (۲۵ آبان‌ماه) خط سه کیلومتری ۱۸۰۰ شهرداری اهواز با همکاری آبفا از ایستگاه الهادی تا رودخانه کارون برای دفع آب‌های سطحی وارد شبکه شد که فعلا موقتی وارد مدار فعالیت شده است و باید ایستگاه آن تکمیل شود تا به صورت کامل وارد شبکه شود. وارد مدار شدن این خط، به وضعیت محلات منطقه ۶ شهرداری اهواز بسیار کمک کرد.

وی با اشاره به وقوع آبگرفتگی در نقاط جدیدی در سطح شهر افزود: امسال در نقاطی مانند میدان خرداد، میدان جواد الائمه و ناصرخسرو مشکل داشتیم در حالی که سال‌های گذشته در این نقاط مشکلی نبود و به دلیل ریزش ناگهانی خطوط فاضلاب این اتفاق رخ داد.

محمودی گفت: خروجی آب مناطق یک، هشت و قسمتی از منطقه هفت به سمت ایستگاه پیچ وار می‌رود که یکی از مشکلات اصلی در این نقاط، خروجی به سمت پیچ وار است که پیش از این باید این خروجی تقویت می‌شد. البته کانال‌ها با بیشترین ظرفیت آب تخلیه می‌کردند اما وقتی خروجی نتواند آب را تخلیه کند عبور و تخلیه آب از مسیر زمان می‌برد.

وی عنوان کرد: وضعیت آبگرفتگی‌ها نسبت به سال گذشته بهتر و روند رو به بهبود بوده است اما انتظار می‌رود آبفا و شهرداری نقاط دچار آبگرفتگی در پی بارندگی اخیر که قابلیت اصلاح دارند را سریعتر اصلاح کنند. البته باید توجه شود که برخی نقاط قابل ترمیم به سرعت هستند و برخی نیاز به اصلاح شبکه دارند که کار زمانبری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۰۹:۴۲

چون هیج کاری نکردن بودجه که امد غیب شد

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۰:۴۴

شورای شهر باش طرف شهرداری می گیره مشخصه چخبره

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۲:۱۰

خوزستان مظلوم

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۴:۲۰

شورای شهراهوازبجای فلسفه بافی برای مردم بدنبال چاره جویی وحل مشکل آبگرفتگی معابرعمومی شهرباشند.چراکه ازهیچکس عذری پذیرفته نیست.دفع آبهای سطحی ازوظایف شهرداری است. بجای پرداختن به منافع شخصی خودتون،بفکرشهروخدمت به مردم باشید.تاشرمنده خداوخلق خدانباشید. امیدواریم قوه قضائیه نیزبرعملکردضعیف ایشان وبودجه های هدررفته ورودنمایدتاحوادث تلخ آبگرفتگی هاتکرارنشود.

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۵:۲۶

اصلا بهتر نبوده،دروغ میگن،از ماست که برماست،دوساله شهر رو بهم ریختن که درست کنن،چیزی جز چپاول نبوده

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۵:۵۶

یه بنا بیارید تمام خیاباهای اهواز شبب بندی کنه.مخ ندارید الکی اسفالت میکنید بدون شیب بندی الکی بریز برو اول اخر مملکت

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۶:۱۲

۱۶۰۰۰ هزار میلیار تومان هزینه فاضلاب اهواز شد که در پی آن آب و فاضلاب خوزستان در فکر فروش تمامی املاک و دارایی های اب و فاصلاب برای یک پیمانکار است در تمامی عکس های گرفته شده از کرمی نژاد ببینید که معاون و یا مدیر و یا کارشناسی هست خودش تنها نه سیستمی و نظر کارشناسی را قبول دارد

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۷:۴۹

حاجی امروز جلو خودم یکی از کابلهای قدیمی برق تو چهار راه زند اهواز جدا شد و گرفت به یه پیرمردی پرتش کرد تو استخری که تو خیابون جمع شده، طرف نمیتونست از جاش بلند بشه فک کردیم مرده شانس اوورد خیابونا پر اب کابل های برق قدیمی ساختمونا داغون

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۹:۱۲

اگر یادتون باشه چندسال پیش برق اهواز مشکل داشت که از تمام استانها اومدن کمک شیراز چهارمحال تبریز لرستان تهران کلی اکیپ آمد تا برق اهواز درست شد !! حالا هم همینطوره این شهر تجهیزات کافی و کامل نداره از تمام کشور بیان یک ماهه ردیفه !

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۹:۵۱

هیچ جا درست نشده اینا فقط بوجه خوردن یه اب هم روش

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۲۱:۲۹

مردم دارن می بینند که کار چطوری انجام میشه اینا یا این کاره نیستن یا در کار دزدی می کنند باید یک پیمانکار خارجی می آوردن که کار بهتر انجام می داد خیلی از جاهای که کار کردن ریزش کرده یا در بعضی جاها لوله ای با ابعاد کم گذاشتن که نمی تونه این حجم آب وفاضلاب مناطق تخلیه کنه

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۲۳:۱۱

مناطقی که کار مرمت فاضلاب انجام شد و ماهها رفت و آمدها رو مختل کرده بود، بازهم دچار آبگرفتگی شد. و شاید هم بیشتر از قبل. همچون فاز دو پاداد، بلوار معلم، خیابان زاویه ملی راه و .....

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۳۰ ۰۷:۳۹

عزیزمن ایگوهای اهواز روسالی یک بارهم تانگیرن و مردم زنگ به۱۳۷نزن طبق وظیفه نمیان اگرهردوماه یک بارهم لایروبی کنن فاضلابهای کل شهررو ومحله هاروتقسیم بندی وبرنامه ریزی کنن وهردوماه تمیزکنن هیچ وقت نمیگرن ونمیزنن بالا داخل راه مردم

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۳۰ ۰۹:۲۳

اقای محمودی نظرات باید منصفانه باشه؟من از طرف مردم اهواز ازشما معذرت خواهی میکنم،اگه لطف کنید از این همه بودجه آلایندگی یه مقدارش بزار برا اموزش انصاف

avatar
۱۴۰۲-۰۸-۳۰ ۱۵:۰۲

دلیلیش اینه که هیچ مسئولی توی اهواز کار خودشو بلدنیست.. صحیحش اینه مدیریت اهواز به اکیپ شهرهای موفق کشور داد.‌ اینجا فقط میز مدیریت چسبیدن.. مثل زمان مشکلات برق که اکیپ شهرهای موفق کار صحیح پیش برد.

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۰۲ ۰۳:۰۳

سلام باور کنید دربیشار جاهای اهواز وقتی باران به باره حتی اگر کم بارش داشته باشیم آب باران در خیابان جاری میشه ودرهمان خیابان یا پیش خانه های مردم رکود می‌کنه وعلتش نبود سیستم فاضلاب و نبود راهی برای رسیدن به فاضلاب شهری است ولی روزها در خیابان می ماند وله وسیله ماشین یا آفتاب خشک میشه چون هیچ راهی مدارکه آب وارد فاضلاب بشه آمدن فقط جاده زدن بس اما فکر نکردن که وقتی باران بیاد آب هیچ راهی ندارکه وارد فاضلاب بشه