• سه‌شنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / ۰۷:۲۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402091409597
  • خبرنگار : 30058

با پذیرش ۳۸۰ مقاله؛

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

ایسنا/اردبیل سومین همایش ملی روانشناسی بالینی کودک و نوجوان با پذیرش ۳۸۰ مقاله از پژوهشگران سراسر کشور در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

جبرائیل رزمجو معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی شامگاه ۱۳ آذر در این همایش با اشاره به گزارش اخیر ISC از قرار گرفتن ۱۱ نفر از پژوهشگران این دانشگاه در بین پژوهشگران پراستناد برتر علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر خبر داد و افزود: کسب این افتخار با توجه به قدمت کم این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه ها حائز اهمیت است، با این وجود دانشگاه محقق اردبیلی با سرعت در مسیر پژوهش و فناوری در حال حرکت و کسب افتخارات متعدد است.

وی افزود: دانشگاه محقق اردبیلی در عرصه های بین المللی نیز خوش درخشیده و در رتبه بندی شانگهای با کسب رتبه ای بالاتر از دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مواد حضور دارد و در دو رشته علوم و مهندسی انرژی و کشاورزی جزو ۶ دانشگاه برتر کشور است.

حامد رضایی مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز بر ضرورت استفاده از ظرفیت مشاوران در حوزه کودکان و نوجوانان تاکید کرد و گفت: این مساله باید در حوزه آموزش و پرورش جدی گرفته شود.

وی با بیان اینکه با ارتباطات جدید ایجاد شده با آموزش و پرورش از ظرفیت مراکز مشاوره در این حوزه استفاده خواهد شد، افزود: رشد جسمی، رشد شناختی فکری و رشد عاطفی نیز مسائلی هستند که نیاز است معلمان دوره ابتدایی با آن آشنایی داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به فعالیت ۱۰۵ مرکز مجوزدار مشاوره در سطح استان، ادامه داد: از این تعداد ۱۰ مرکز مشاوره به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان و ۴ مرکز مشاوره به صورت تخصصی در حوزه تحصیلی و تربیتی فعال هستند.

دکتر محمد نریمانی رئیس سومین همایش ملی روان شناسی بالینی کودک و نوجوان نیز دانشگاه محقق اردبیلی را بازوی توانمند استان در حوزه آموزشی و پژوهشی معرفی کرد و گفت: این دانشگاه در توانمندسازی مراکز فعال روانشناسی آماده همکاری و اطلاع رسانی می باشد.

وی همچنین مشارکت، همکاری و هماهنگی بین دستگاه ها را مولفه اصلی و اثربخش نیل به اهداف همایش دانست و ارتباط دستگاه ها با دانشگاه محقق اردبیلی را در تصمیم گیری های مهم، اثرگذار دانست.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: این همایش ارتباط پژوهشی بین دانشگاه محقق اردبیلی و حوزه علمیه را مستحکم تر نموده و تابع وحدت حوزه علمیه و دانشگاه هستیم.

رئیس سومین همایش ملی روان شناسی بالینی کودک و نوجوان با اشاره به اینکه اثر بخش ترین فایده این همایش  مشارکت است، کار تیمی را در حوزه آموزش و پژوهش اصلی ترین مولفه سرمایه اجتماعی معرفی کرد و افزود: روحیه کار تیمی در آموزش و پژوهش فراتر از داخل دانشگاه است و بدون همکاری و مشارکت ارگان ها و سازمان ها امکان پذیر نمی شد.

وی با بیان اینکه برای این همایش ۴۲۰ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده بود که با بررسی هیات داوران ۳۸۰ مقاله پذیرش شد، ابراز امیدواری کرد: فرهنگ روانشناسی بالینی در بین خانواده ها جایگاه خود را پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha