• پنجشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402101409895
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرماندار شهرستان تبریز خبر داد

آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با حوادث طبیعی

آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با حوادث طبیعی

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار تبریز بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با حوادث طبیعی تأکید کرد و افزود: باید با برنامه‌ریزی دقیق و به‌ موقع، از بروز خسارات جانی و مالی در حوادث طبیعی جلوگیری کنیم.

یونس فاتح در مانور دور میزی اسکان اضطراری ۱۰هزار نفری که در فرمانداری تبریز برگزار شد، گفت: هیچ اداره‌ای حق حصار کشی برای خدمات و امکانات خود برای استفاده در این مانور را ندارد.

وی نحوه عملکرد ادارات در این مانور را مبنای ارزیابی و دیدگاه خود بر مدیران عنوان کرده و افزود: مدیریت ارثیه و سهم پدری هیچ کس نیست و مدیران باید عملکرد و تاثیرگذاری خود متمرکز شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی هلال احمر آذربایجان شرقی، وی با بیان اینکه هیچ گلایه‌ای را در مورد تمجید از جمعیت هلال‌احمر نمی‌پذیرد، گفت: آیا کسانی که با تمام وجود پای کار هستند با کسانی که کم کاری می‌کنند برابرند؟ در مانور اسکان اضطراری ۱۰ هزار نفری افراد کم کار را نمی‌پذیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha