• چهارشنبه / ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402111108025
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

کشف کالای قاچاق در سیستان و بلوچستان

کشف کالای قاچاق در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش ۲۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال، دستگیری ۴ نفر قاچاقچی و توقیف چهار دستگاه خودرو، در سطح استان خبر داد.

سردار "دوستعلی جلیلیان"، در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای مقابله با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز طرح ضربتی برخورد با قاچاق کالا و ارز به مدت ۴۸ ساعت در سطح استان به مرحله اجرا گذاشته شد.

این مقام ارشد انتظامی افزود: با انجام اقدامات فنی، چهار دستگاه خودروی حامل کالای قاچاق توقیف که در بازرسی از آنها ده تن کود شیمیایی، انواع لوازم خانگی و کالای ممنوعه قاچاق، به ارزش تقریبی ۲۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال توقیف و ۴ نفر متهم را در این راستا دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان در پایان از شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیر مجاز در قالب احتکار و یا تهیه و توزیع و حمل کالاهای قاچاق توسط افراد سودجو، موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش تا نسبت به شناسایی و دستگیری متخلفان اقدام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha