• یکشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1402122719272
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل منابع طبیعی استان:

مردم کهگیلویه و بویراحمد در جهت جلوگیری از بوته کنی گیاهان همکاری کنند

مردم کهگیلویه و بویراحمد در جهت جلوگیری از بوته کنی گیاهان همکاری کنند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مردم درخواست داریم که در جهت جلوگیری از بوته کنی گیاهان تلاش کنند و همکاری داشته باشد.

«سعید جاویدبخت» روز یکشنبه ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۲ در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۹۰ درصد وسعت استان کهگیلویه و بویراحمد را منابع طبیعی تشکیل می دهد.

وی اظهار کرد: سرانه جنگل در این استان ۱.۲ است که در این زمینه رتبه اول را داراست.

مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۵۶درصد وسعت استان جنگل است که ۵۰ درصد از این میزان از نوع بلوط و مابقی مربوط به سایر گونه هاست.

جاویدبخت تصریح کرد: ۲۳ درصد منابع آبی حوزه زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می شود.

وی ادامه داد: معیشت ۶۴ درصد مردم استان کهگیلویه و بویراحمد بصورت مستقیم و غیرمستقیم وابسته به منابع طبیعی است.

مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به داشتن آب، جنگل، طبیعت و تنوع اقلیمی به استان چهارفصل معروف است.

جاویدبخت با اشاره به طرح کاشت یک میلیارد درخت کشور تاکید کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد باید ۱۵ میلیون درخت طی چهار سال کاشته شود.

وی اظهار کرد: در همین راستا ۱۵ تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی دولتی و تشکل های مردم نهاد مختلف استان منعقد و امضا شده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون دو میلیون نهال در این استان تولید شده که بخش از این تعداد قابل انتقال به عرصه برای کاشت است.

جاویدبخت عنوان کرد: تاکنون در قالب پویش های و قراردادهای مختلف و همکاری برخی دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد ۴۰۲ هزار اصله درخت از گونه های سازگار و متناسب با هر منطقه توزیع و کاشت شده است.

وی ادامه داد: از دستگاههای اجرایی دولتی در زمینه طرح ملی کاشت درخت انتظار همکاری بیش از پیش داریم.

مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: گشت های حفاظت منابع طبیعی بصورت شبانه روزی تلاش دارند و کشیک نوروزی پیش بینی شده است. 

جاویدبخت با اشاره به تشکیل ستاد کوچ در استان افزود: جلوگیری از ورود دام به مراتع قبل از اینکه پوشش گیاهی به رشد لازم برسند، از اهداف این اقدام مهم است.

وی با اشاره به اینکه حفاظت از منابع طبیعی وظیفه همگانی و فرابخشی است، اظهار کرد: طبق استاندارد به ازای هر ۶ هزار هکتار جنگل باید یک قرقبان وجود داشته باشد که هم اکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد به ازای هر ۲۵ هزار هکتار جنگل و مرتع یک قرقبان کار حفاظت را انجام می دهد که با کمبود قربان مواجهیم.

به گزارش ایسنا، مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در آستانه بهار و رویش گیاهان هستیم از مردم درخواست داریم که در جهت جلوگیری از بوته کنی گیاهان تلاش کنند و همکاری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۷ ۱۷:۱۷

نمیشه بگی با چه شماره ای گزارش بدیم