• سه‌شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403010702938
  • خبرنگار : 50295

عضو سازمان جهانی مایم:

تئاتر زبانی صلح‌آمیز است

تئاتر زبانی صلح‌آمیز است

ایسنا/زنجان عضو سازمان جهانی مایم گفت: تئاتر می‌تواند به یک زبان هنری صلح‌آمیز تبدیل شود و برداشت‌های غلطی که ممکن است مردم از فرهنگ دیگری داشته باشند را اصلاح کند.

ساسان قجر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به مناسبت روز جهانی تئاتر با بیان اینکه تئاتر زبان صلح است، اظهار کرد: تئاتر به عنوان زبانی صلح‌آمیز این امکان را ایجاد می‌کند که مردم از طریق تجربه‌های هنری و درونی خود، با یکدیگر ارتباط برقرار کرده، با همدلی و همزبانی به هم نزدیک شده و در نهایت با درک بهتر از دیگران، به دینامیک زندگی آرام و صلح‌آمیز کمک کنند.

وی گفت: با روشی که هر یک از ما دارای برخی محدودیت‌های زبانی و فرهنگی هستیم، تئاتر این امکان را فراهم می‌کند که مردم با توجه به موضوعات و شخصیت‌های مختلف، به فرهنگ و سبک‌های متنوعی پویایی و روحیه کنشی بدهند.

این فعال هنری با بیان اینکه تئاتر به عنوان یکی از شاخه‌های مهم هنری، اسطوره‌ها و فرهنگ‌های مختلف را به نمایش می‌گذارد، افزود: با توجه به اینکه تئاتر با به‌کارگیری برخی از اندیشه‌ها، مفاهیم و تصاویر اسطوره‌ای به شیوه‌ای شگفت‌انگیز، زندگی افراد را تغییر می‌دهد و می‌تواند در به‌دست آوردن فرهنگ پیچیده برای مردم نیز کمک کند؛ یک شیوه مؤثر برای آموزش و بلوغ نوجوانان و مطالعه و پژوهش برای بزرگسالان است. 

دبیر جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان با بیان اینکه تئاتر می‌تواند به یک زبان هنری صلح آمیز تبدیل شود و برداشت‌های غلطی که ممکن است مردم از فرهنگ دیگری داشته باشند را اصلاح کند، تصریح کرد: تئاتر به عنوان یکی از شاخه‌های هنری می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در تربیت نسل جوان داشته باشد. این هنر به نحوی تجربه‌های شخصی و درونی افراد را برای عموم مردم تولید کرده و موجب ایجاد تنوع و عمیق شدن ارتباطات و روابط اجتماعی می‌شود.

این هنرمند زنجانی با بیان اینکه تئاتر می‌تواند در یادگیری فرهنگ و تاریخ‌های مختلف کمک کند، ادامه داد: تئاتر می‌تواند به تربیت نسل جوان به عنوان شهروندان فعال، هنرمندان و صاحب‌نظران کمک کند و با تحریک اخلاقی و روحی محور، به ارتقای شعور مردم نیز کمک کند.

وی با اشاره به وظیفه دولت‌ها در زنده نگهداشتن تئاتر، عنوان کرد: تئاتر به عنوان یکی از شاخه‌های مهم هنری، نه تنها یک زبان هنری مهم است، بلکه یکی از نمادهای فرهنگی گرایش‌های مردمی، تاریخ، فرهنگ، پویایی و زندگی سیاسی هر جامعه نیز محسوب می‌شود؛ به همین دلیل، دولت‌ها باید تلاش کنند تا در حمایت از صنعت تئاتر، منابع مناسبی را برای حمایت از نمایش‌ها، نویسندگان، بازیگران، کارگردانان، و دیگر فعالان مرتبط با این صنعت در اختیار قرار دهند.

عضو سازمان جهانی مایم ضمن تبریک روز جهاتی تئاتر، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشتر موضوعات در نظر گرفته شده برای نمایش در تئاتر، درگیر چالش‌های پرمخاطره‌ای هستند که در بیشتر کشورها به سرمایه‌گذاری گسترده‌ای نیاز دارد؛ دولت‌ها می‌توانند این صنعت را با فراهم کردن وام‌ها، تخفیف‌های مالیاتی و سایر امتیازات مالی، مالیات‌های ورودی حمایت کنند تا صنعت تئاتر رونق بیشتری پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha