حجتالاسلام یونس علیپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کرامت به معنای بلند همتی و داشتن روح بلند است و انسانهای با کرامت؛ بلند همت و دارای روح بلند هستند.
وی افزود: با توجه به سیره و سخنان اهل بیت که در خصوص ویژگیهای انسانهای با کرامت بیان شده، علامت انسانهای باکرامت؛ خدمت به مردم است.
حجتالاسلام علیپور با تاکید بر اینکه در این خدمت باید چند شاخصه رعایت شود، گفت: خدمت به مردم بدون منت بوده و انسان خدمتگزار توقع تشکر ندارد. در واقع در سیره اهل بیت، وقتی کسی مسئولیتی قبول میکند باید خودش را خادم مردم بداند که در سیره حضرات معصومین هم این نگاه وجود دارد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در ادامه با اشاره به دیگر ویژگی انسانهای با کرامت، تصریح کرد: انسان با کرامت در همه احوال شاکر درگاه خداوند است و حتی بلاها و مشکلات، این انسان را از یاد خداوند و شکرگزاری به ذات اقدس الهی باز نمیدارد.
حجتالاسلام علیپور در خصوص شاخصه سوم انسان با کرامت، تاکید کرد: حل مشکلات مردم قبل از درخواست، از دیگر ویژگی انسان با کرامت تربیت شده مکتب اهل بیت است. به امام حسن نیز کریم اهل بیت میگویند زیرا این امام همام قبل از درخواست، مشکلات دیگران را مرتفع میکرد و در روایات آمده سه بار زندگی خود را در راه اسلام وقف کرد.
وی با بیان اینکه چهارمین علامت انسان با کرامت، نادیده گرفتن خطای مردم، گذشت و صبوری است، افزود: این صعه صدر و گذشت، علاوه بر رفتار با اهل خانواده، همسر و فرزندان باید در مواجه با دوستان، آشنایان و در روابط اجتماعی نیز مورد توجه باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرانزلی در پایان تصریح کرد: دهه کرامت علاوه بر فرصت جشن و سرور میلاد حضرات معصومین؛ فرصت مطالعه و تدبر در سیره آنها و الگو قرار دادن رفتار این بزرگواران در زندگی فردی و اجتماعی برای رسیدن به سعادت دنیا و آخرت است.
به گزارش ایسنا؛ یازده روز ابتدایی دهه اول ماه ذیالقعده به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده و با ولادت حضرت معصومه در اول ذیالقعده آغاز و با ولادت امام رضا در ۱۱ ذیالقعده پایان میگیرد که امسال این اعیاد و دهه پربرکت کرامت از جمعه ۲۱ اردیبهشت آغاز و تا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات