• چهارشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404091912883
  • خبرنگار : 50184

معاون استانداری: بانک اطلاعاتی پژوهش‌ها در کرمانشاه باید تشکیل شود

معاون استانداری: بانک اطلاعاتی پژوهش‌ها در کرمانشاه باید تشکیل شود

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه بر لزوم به کارگیری علم و پژوهش در راستای حل مشکلات و مسائل استان تاکید کرد و گفت: نیاز است یک بانک اطلاعاتی از ایده‌ها و پژوهش‌ها در کرمانشاه شکل گیرد.

جلیل بالایی، روز چهارشنبه ۱۹ آذر در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمانشاه، با اشاره به نقشی که پژوهش می‌تواند در رشد و توسعه استان ایفا کند، اظهار کرد: در حال حاضر سهم استان کرمانشاه از تولید ناخالص ملی در ایران هفت دهم درصد و سهم ما از کل درآمد کشور هم کمتر از یک درصد است، درحالیکه حدود ۲.۵ درصد از جمعیت کشور و ۱.۵ درصد از سرزمین را به خود اختصاص داده‌ایم. 

وی افزود: طی ۲۰ ساله گذشته نیز کرمانشاه همواره جزو ۲۰ استان آخر کشور در بحث درآمد سرانه بوده است. 

معاون استانداری کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت کنونی کرمانشاه باعث ناامیدی نسل جدید و ایجاد تفکر مهاجرت در آنان می‌شود، عنوان کرد: کرمانشاه استانی پر از ظرفیت است، اما با چالش‌های سنگینی دست و پنجه نرم می‌کند. 

بالایی اضافه کرد: براساس مطالعات انجام شده، نداشتن چشم انداز، عدم توجه به مزیت‌ها، بی‌توجهی به اصول توسعه پایدار همچون محیط زیست، عدم دسترسی به داده‌ها و استفاده مناسب از آنها، روش‌های مدیریتی سنتی، عدم فرهنگ بهره برداری و مصرف مناسب، نداشتن نگاه ملی به سرمایه و ... از مجموعه رفتارهایی است که باعث شده در کرمانشاه از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده نکنیم و شرایط استان اکنون این‌گونه باشد. 

به گزارش ایسنا، بالایی در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به برگزاری برنامه‌های هفته پژوهش در کرمانشاه، گفت: از حدود سه ماه پیش برنامه ریزی‌هایی توسط دانشگاه‌ها، دستگاه‌های اجرایی و ساختارهای فناورانه استان انجام شد تا امسال هفته پژوهش متفاوتی داشته باشیم. 

وی با بیان اینکه در این هفته برنامه‌های خوبی در استان انجام شد، اظهار کرد: همچنین در این مدت، تفاهم نامه‌های جدیدی در راستای اینکه دانشگاه و پژوهش به کمک حل مسائل استان بیایند را شاهد بودیم. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه بر لزوم بکارگیری علم و پژوهش در راستای حل مشکلات و مسائل استان تاکید کرد و گفت: نیاز است یک بانک اطلاعاتی از ایده‌ها و پژوهش‌ها در کرمانشاه شکل گیرد و صاحبان صنایع، ارگان‌ها و... که در استان با چالش‌هایی مواجه هستند به آن دسترسی داشته باشند تا اگر راه حل رفع چالش آنها در این بانک اطلاعاتی بود، از آن بهره‌مند شوند.

در این مراسم از ۷۶ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمانشاه تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha