• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404092617756
  • خبرنگار : 50189

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان مطرح کرد

گردشگری غذا، ظرفیتی راهبردی برای معرفی هویت فرهنگی و رونق گردشگری کرمان

گردشگری غذا، ظرفیتی راهبردی برای معرفی هویت فرهنگی و رونق گردشگری کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان بر نقش راهبردی خوراک بومی در معرفی هویت فرهنگی استان و تنوع‌بخشی به محصولات گردشگری تأکید و از دغدغه‌مندی فعالان این حوزه برای احیا و گسترش خوراک و غذاهای سنتی کرمان قدردانی کرد.

 مرتضی نیکرو چهارشنبه ۲۶ آذر در نشست با جمعی از اعضای انجمن گردشگری غذا و خوراک استان کرمان با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر خوراک و غذاهای بومی استان اظهار کرد: خوراک، آیینه تمام‌نمای فرهنگ، آداب‌، رسوم و شیوه زیست مردمان هر منطقه است و گردشگری خوراک می‌تواند روایتگر بخش مهمی از هویت فرهنگی کرمان باشد.

 وی با قدردانی از دغدغه‌مندی اعضای انجمن گردشگری غذا و خوراک برای طرح، ثبت و گسترش خوراک استان افزود: ذائقه همه‌پسند خوراک کرمان، مزیتی مهم در توسعه گردشگری خوراک است و این ویژگی می‌تواند نقش مؤثری در جذب گردشگران داخلی و خارجی ایفا کند.

نیکرو با تأکید بر لزوم اتصال زنجیره گردشگری به گردشگری خوراک بیان کرد: روایتگری غذاها و خوراک‌های سنتی و بومی کرمان در کنار معرفی شیرینی‌های محلی، سنتی و خانگی، می‌تواند تجربه‌ای ماندگار برای گردشگران ایجاد کند و به افزایش ماندگاری آنان در مقصد کمک کند.

وی برگزاری رویدادهای گردشگری خوراک در اماکن تاریخی، فرهنگی و هنری را یکی از رویکردهای مهم این اداره کل میراث فرهنگی دانست و اظهار کرد: این رویدادها فرصت مناسبی برای معرفی داشته‌ها و ظرفیت‌های استان در حوزه خوراک و غذاهای سنتی فراهم می‌کند و به هم‌افزایی میان فعالان این حوزه می‌انجامد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمان همچنین از پیش‌بینی راه‌اندازی میز گردشگری خوراک استان کرمان در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران خبر داد و بیان کرد: این میز می‌تواند بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های خوراک کرمان و ایجاد ارتباط مؤثر با فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری باشد. 

وی در پایان با اشاره به فعالیت میز گردشگری خوراک در اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان گفت: راه‌اندازی این میز با هدف گسترش تعامل، هم‌افزایی و انسجام میان همه فعالان گردشگری خوراک استان انجام شده و حمایت از ایده‌ها و برنامه‌های خلاقانه در این حوزه به‌طور جدی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha