علیاکبر ورمقانی ۲۶ آذر با حضور در جشنواره سفره کوردی شەوچلە (شب یلدا) که در هتل شادی سنندج برگزار شد، اظهار کرد: امسال ۱۲ رویداد فرهنگی و اجتماعی به مناسبت شب یلدا در استان پیشبینی شده است که تلاش شده این برنامهها با رویکردی مردمی و با مشارکت فعال شهروندان برگزار شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره غذاهای محلی افزود: این جشنواره جلوهای از تنوع، غنا و هویت فرهنگی غذاهای محلی کردستان است و ظرفیت بالایی برای معرفی فرهنگ و سبک زندگی مردم این استان در سطح ملی دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطرنشان کرد: استان کردستان علاوه بر جاذبههای طبیعی کمنظیر، در حوزه میراث ناملموس نیز از ظرفیتهای ارزشمندی برخوردار است که فرهنگ غذایی و خوراکهای محلی یکی از مهمترین مؤلفههای آن به شمار میرود و باید بهصورت هدفمند معرفی و تقویت شود.
ورمقانی شناسنامهدار کردن غذاهای محلی را اقدامی مؤثر در توسعه گردشگری غذا دانست و گفت: این رویکرد میتواند زمینهساز معرفی ظرفیتهای کمتر دیدهشده گردشگری استان باشد و تحقق آن نیازمند همراهی مردم در کنار دستگاههای فرهنگی، اجرایی و اجتماعی است.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایعدستی در حاشیه این جشنواره افزود: حضور هنرمندان صنایعدستی و عرضه تولیدات بومی، نشاندهنده توانمندی بالای هنرمندان کردستانی است و این رویدادها فرصت مناسبی برای معرفی توان فرهنگی و هنری استان فراهم میکند.
معاون استاندار کردستان در پایان تأکید کرد: کردستان با برخورداری از مناظر طبیعی متنوع، کوهها، جنگلها، دریاچهها و همچنین غذاها و خوراکهای سنتی و نوآورانه، ظرفیت تبدیلشدن به یکی از قطبهای مهم گردشگری کشور را دارد و این هدف با همت مردم و حمایت دستگاههای فرهنگی و اجتماعی محقق خواهد شد.
انتهای پیام


نظرات