آلبوم موسيقي «كيژه به كيژه» جديدترين اثر گروه موسيقي يوشيج منتشر شد.
به گزارش خبرنگار بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، كيژه به كيژه، اثري شامل ترانههاي با گويش سمناني است و با صداي ولي الله شهاب منتشر شده است.
يمين غفاري كه آهنگسازي اين آلبوم را برعهده داشته است، در يادداشت كوتاهي نوشته است در اولين تلاش براي موسيقي كشيدن گويش سمناني شايد مهمترين دغدغه برايم گزينش مايه بود و بعد از آن بستري كه از فضاي تصنيف سازي سنتي فاصله گرفته است اما در عمل پيچيدگيهاي گويش سمناني و محوريت قدرتمند رديف باعث شد به آنچه كه در ذهن دارم نرسم. اما سعي كردم قواعد ترانههاي محلي ايران را در نظر داشته باشم.
او در بخش ديگري از اين يادداشت نوشته است ترانه «كيژه به كيژه» در دستگاه ماهور است كه در گوشههاي درآمد و خاوران ساخته شده، اما در انتها با يك فرار از فضاي ابتدايي به آواز اصفهان رفته و نتيجه گيري نهايي شعر را درآن مايه معرفي ميكند و در انتها هم به مبدا باز ميگردد.
به گزارش ايسنا، در اين آلبوم موسيقي هنرمنداني چون حسنا پارسا(كمانچه)،ارغوان اتابكي(ويلن آلتو)، يگانه حسينينيا(ويلن)، مهرنازدبيرزاده(تمبك)، محمد زادعبدالله(تار)، امير سام سرلك(پيانو)، سارا احمدي(دف)، احسان ذبيحي فر(كمانچه و كمانچه آلتو) و... نوازندگي كردهاند.
همچنين در اين آلبوم از اشعار رحيم معماريان، محمد حسن جواهري، نصرت الله نوح سمناني و محمدرضا طاهريان استفاده شده است.
انتهاي پيام


نظرات