• شنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 94032312590
  • خبرنگار : 71186

یک کارشناس صنعت خودرو مطرح کرد

قیمت دو برابری خودرو در ایران نسبت به همسایگان

قیمت دو برابری خودرو در ایران نسبت به همسایگان

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت خودروهای وارداتی در ایران به طور میانگین دو برابر نرخ این محصولات در کشورهای همسایه است.

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: قیمت خودروهای وارداتی در ایران به طور میانگین دو برابر نرخ این محصولات در کشورهای همسایه است.

فربد زاوه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: تعرفه موثر واردات خودرو به کشور برای خودروهای با سطح قیمتی متوسط (20 هزار دلار) به طور میانگین بیش از صد درصد است.

وی با بیان اینکه 45 درصد تعرفه گمرکی واردات خودرو است، خاطرنشان کرد: 10 درصد ارزش خودرو نیز بابت هزینه‌های شماره‌گذاری از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی دریافت می‌شود.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: 9 درصد ارزش خودرو مربوط به مالیات بر ارزش افزوده بوده و 4.5 درصد نیز مالیات و عوارض شماره‌گذاری برای دارایی و شهرداری است.

وی افزود: به طور میانگین نیز حدود 16 میلیون تومان بابت هزینه‌های اسقاط خودروهای فرسوده از هر دستگاه خودروی وارداتی دریافت می‌شود که این مبلغ حدود 30 درصد ارزش گمرکی یک خودروی 20 هزار دلاری است.

زاوه با بیان اینکه مجموع این هزینه‌ها قیمت خودروهای وارداتی در ایران را به طور میانگین به دو برابر نرخ این محصولات در کشورهای همسایه افزایش می‌دهد، تصریح کرد: به عنوان مثال یک خودروی 20 هزار دلاری (66 میلیون تومان) به قیمت حدود 140 میلیون تومان در ایران عرضه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۰۹:۵۵

فکر مي کنم کارشناس محترم مي‌خواسته بگه قيمت اين خودروها 4 برابراست؛ اشتباهي گفته 2 برابر

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۱۱:۰۳

تحريمها يک طرف و قوانين خودمان بدتر از تحريم.

avatar
۱۳۹۴-۰۳-۲۳ ۱۲:۰۲

خب اين ظلم نيست؟ مگه مردم ما چکار کردن که بايد از همه دنيا بيشتر پاي يه ماشين پول بدن اخه؟! گذشته از اون خيلي بيشتر از 2 برابره عزيزه من...شما قيمتي رو نگاه ميکنيد که بصورت تکي يه شرکت ميفروشه. مثلا وقتي ايران‌خودرو ميره 3000 تا رنو کپچر رو يه جا ميخره فک کرديد قيمتي که بهش مبدن قيمت تک فروشيه؟!!! سخت در اشتباهيد پس. ساير به اطلاح خودروسازا ن که همگي مونتاژ کار چينيها هستن هم به همين شکل. تکليف واردکننده‌ها هم که معلومه...عملا بیشتر از سه برابر قيمت ماشين رو ميفروشن!