• پنجشنبه / ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۵
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 96032514480
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

استاندار چهارمحال و بختیاری:

‌فعالیت نداشتن جوانان در امور دامپروری و کشاورزی موجب افزایش نرخ بیکاری می‌شود

‌فعالیت نداشتن جوانان در امور دامپروری و کشاورزی موجب افزایش نرخ بیکاری می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری ‌استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: عدم رغبت و فعالیت جوانان در امور دامپروری و کشاورزی موجب افزایش نرخ بیکاری می‌شود.

 به گزارش ایسنا، قاسم سلیمانی دشتکی در نشست خود با مدیرکل و معاونان جهاد کشاورزی، اظهار کرد: متأسفانه عدم رغبت به کار و تلاش از عارضه‌هایی است که بخش‌هایی از گروه‌ها و بافت جمعیتی جامعه به آن دچار شده است.

وی با اشاره به عضویت چهار هزار فارغ التحصیل رشته کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان نظام مهندسی استان، تصریح کرد: اغلب این افراد جویای کار هستند، ولی راغب به فعالیت در امور دامپروری و کشاورزی نیستند و این موجب افزایش نرخ بیکاری است.

استاندار نرخ بیکاری در استان را 20 درصد اعلام کرد و گفت: ورود افراد دهه 60 و 70 به عرصه کار نیز در افزایش این نرخ دخیل است.

وی در ادامه افزود: طی سال گذشته 33 هزار و 500 نفر متقاضی اشتغال و جویای کار بودند.

سلیمانی دشتکی خشکسالی در استان را معضلی اساسی در استان دانست و گفت: متأسفانه چهارمحال و بختیاری جزء پنج کشور اول از نظر کسری بارش است، به گونه‌ای که کسری بارندگی ظرف چند سال اخیر دو هزار و 200 میلی‌متر در سال است.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های وزارت نیرو در خصوص منابع آب چهارمحال و بختیاری از روال قانونی خارج شده است، تصریح کرد: متأسفانه پاسخ وزارت نیرو به درخواست‌های این استان غیر منطقی است.

استاندار در ادامه اظهار کرد: مشکلات استان اعم از منابع و مصارف آب باید توسط دستگاه‌های متولی در بدنه وزارت نیرو و کارشناس به کارشناس اطلاع‌رسانی شود.

وی با تأکید بر اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری در استان، خاطرنشان کرد: اعتباری از بودجه 96 برای اجرای این عملیات در نظر گرفته می‌شود.  

سلیمانی دشتکی با اشاره به اینکه فعالیت‌های کشاورزی به سمت مکانیزه‌شدن پیش‌ می‌رود، تصریح کرد: اگرچه فعالیت مکانیزه باعث افزایش راندمان تولید و کیفیت محصول می‌شود اما افزایش نرخ بیکاری را نیز به همراه دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همواره باید از پیشرفت آفت‌های تولید ممانعت کرد و با توجه به تشکل‌های روستایی زمینه تولید، توزیع و صادرات محصولات استان را فراهم کرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha