• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 96050201424
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

محور سه راهی پازنان تا چهار راه بی بی حکیمه گچساران مسدود شد

محور سه راهی پازنان تا چهار راه بی بی حکیمه گچساران مسدود شد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس راه و شهرسازی گچساران گفت: محور سه راهی پازنان تا چهار راه بی بی حکیمه ( گوره) از تاریخ 1 تیرماه سال‌جاری به مدت چهار ماه مسدود شده است.

اسماعیل احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود:  سه راه پازنان تا چهار راه بی‌بی حکیمه  جهت توسعه و بهسازی و تعریض مسدود شد.

وی بیان کرد: محور سه راهی پازنان تا چهار راه بی بی حکیمه ( گوره) از تاریخ یک تیرماه سال جاری به مدت 4 ماه مسدود شده است.

رئیس راه و شهرسازی گچساران تصریح کرد: محور سه راهی پازنان ـ زیدون ـ رگ سفید به چهار راه بی بی حکیمه به عنوان محور جایزگین برای تردد در نظر گرفته شده است. این طرح در این قسمت به طول 20 کیلومتر و در قالب دو پروژه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: اعتبار این پروژها جمعا 40 میلیارد تومان بوده که از محل درآمدهای نفتی و اعتبارات راه و شهرسازی تامین شده است. تلاش می شود تا این پروژه با سرعت بیشتر اجرا و در مدت زمان اعلام شده تکمیل و به بهره برداری برسد.

احمدی اضافه کرد: از مزایای بسیار مهم اجرای این طرح می توان به ایمنی و استاندارد شدن محور ارتباطی و کاهش مدت زمان سفر به شهرستان گناوه اشاره کرد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha