• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96071809627
  • خبرنگار : 71365

ترجمه رمان برنده پولیتزر منتشر شد

ترجمه رمان برنده پولیتزر منتشر شد

ترجمه رمان «اَمبرسون‌های باشکوه» نوشته بوث تارکینگتون که برنده جایزه پولیتزر ۱۹۱۹ شده است به بازار کتاب آمد.

به گزارش ایسنا، رمان «اَمبرسون‌های باشکوه» با ترجمه ناهید قادری در ۳۹۶ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۹۰۰۰ تومان از سوی انتشارات متیس منتشر شده است.

در معرفی ناشر از این نویسنده و کتاب آمده است: نویسنده این کتاب که در کنار ویلیام فالکنر و جان آپدایک جایزه پولیتزر را دومرتبه برد، بوث تارکینگتون، رمان‌نویس و دراماتیست آمریکایی است که اگرچه هرگز از دانشگاه محل تحصیلش پرینستون، مدرکی نگرفت، اما بارها نامزد و برنده جوایز ادبی و مدارک افتخاری شد و آثارش بارها در لیست پرفروشترین‌ها قرار گرفته و اقتباس سینمایی شدند. تارکینگتون که خود زاده اواخر قرن نوزده، یعنی عصر طلایی ظهور تحولات گسترده اقتصادی و اجتماعی در آمریکا و آغاز موج مهاجرت به این کشور بود برای توصیف‌هایش از آمریکای در حال رشدِ روزگارش شهرت دارد. توصیف او از این رشد، نه تنها خود آمریکا، به‌عنوان یک کشور، که تاثیر همین رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بر شهروندان را در رمان‌هایی از جمله پن راد، جولیای نجیب و هفده شامل می‌شود.

سه‌گانه رشد او نیز از این قاعده مستثنی نیست. این سه‌گانه مجموعه سه رمان با محوریت موضوعی رشد است: شماره یک: آشوب، دو: امبرسون‌های باشکوه و سه: میدلندی‌ها یا خیابان ملی.

شماره دوِ این مجموعه، «امبرسون‌های باشکوه»، برنده پولیتزر ۱۹۱۹، از جمله صد رمان برتر قرن بیستم به انتخاب مادرن‌لایبرری و اقتباس‌شده برای هالیوود به دست اورسن ولز در سال ۱۹۴۲، از جمله معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین آثار او است. این رمان داستانِ مرگِ «پول کهنه» و ظهور سرمایه‌داران جدیدی است که از هر فرصتی و به هر قیمتی در پی پول جدید هستند. رشد مانند موجی مهیب در عرض چند سال آمریکا را متحول می‌کند، بسیاری که نمی‌توانند خود را با آن وفق دهند، فرومی‌افتند. با سقوط سرمایه‌داران قدیمی، تازه‌به‌دوران‌رسیده‌ها از هر گوشه بیرون می‌زنند و به طریقی رشد می‌کنند.

جورج امبرسون مینافر، شخصیت اصلی رمان «امبرسون‌های باشکوه»، در میانه این آشوب دوران نوجوانی خود را پشت سر می‌گذارد. او پسری است به‌شدت مغرور که به پول و ثروت پدربزرگش بسیار غره است، اما حالا رشد آمریکا با رشد او متقارن شده است. او با سرسختی از تغییر سر باز می‌زند و این رشد را پدیده‌ای اضافه می‌داند، اما آیا او می‌تواند برخلاف این جریان رفتن را تاب بیاورد؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha