• شنبه / ۵ آبان ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 97080502075
  • منبع : نمایندگی ایلام

استمرار خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تا ورود آخرین زائر اربعین حسینی

استمرار خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تا ورود آخرین زائر اربعین حسینی

ایسنا/ایلام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: در کنار نیروهای کادر درمان استان، 230 نفر نیروی کمکی نیز از سایر استان‌ها اعم از فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی و پرستار به کادر درمان اضافه شده‌اند و در حال خدمت به زائران هستند.

دکتر «قباد آبانگاه» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از دو ماه قبل جلسات ستاد اربعین آغاز و برای هر کدام از معاونت‌های علوم پزشکی وظایفی تعریف شد که قسمت اعظم این حرکت بر دوش درمان در بیمارستان‌های مسیر حرکت زوار است.

وی گفت: کادر درمان در مسیر حرکت زوار در شهرستان‌های دهلران، سرابله، ایوان، مهران و در شهر ایلام با بیمارستان‌های امام خمینی(ره) به‌عنوان مهم‌ترین مرکز درمانی در بحث اربعین، بیمارستان مصطفی خمینی(ره) به‌علت فعالیت بخش بستری، ICU و CCU و تا حدودی بیمارستان طالقانی در خدمت زوار هستیم و در کنار بیمارستان‌های علوم پزشکی به‌علت وجود بخش ایزوله  در بیمارستان شهدای زاگرس که ویژه بیماران عفونی است در حال آماده‌باش قرار دارند و بیمارستان صحرایی در محوطه بیمارستان مهران برپا شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام با تأکید بر این‌که به دلیل این‌که چهار برابر ظرفیت موجود استان از مرز مهران زائر وارد کشور عراق می‌شوند برای خدمات بیشتر پزشکی به زوار در سایر استان‌ها فراخوان دادیم، تصریح کرد: هم‌اکنون در سطح بیمارستان‌های مذکور در شهر ایلام و شهرستان‌ها 834 نفر در حال انجام وظیفه هستند که در مدت مذکور تا پایان اربعین توسط 330 نفر پشتیبانی خواهند شد و در کنار این تعداد از پرسنل بومی، تعداد 230 نفر نیروی کمکی از سایر استان‌ها اعم از فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی و پرستار به کادر درمان اضافه شده است.

آبانگاه گفت: با پیگیری مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان امام خمینی(ره)  که ویژه بیماران ترومایی است به 10 تخت ICU ، 10 دستگاه ونتیلاتور، 10 پمپ سرم، 10 پمپ سرنگ و 30 تخت برانکاردی مجهز شده است.

وی گفت: در این مدت،  25 تخت عادی، 2 عدد ماشین بیهوشی، ترالی احیا، 10 تخت مواج، 2 عدد ساکشن پروتال، 4 عدد مانیتور پورتال، 6 مانیتور ثابت، مانیتور سانترال و 2 عدد الکتروشوک به تجهیزات پزشکی بیمارستان‌ها اضافه شد که این تجهیزات معادل 11 میلیارد تومان هزینه است که با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت رایگان وارد استان شد که طی 4 سال اخیر بی‌نظیر بوده است.

دکتر آبانگاه با تأکید بر این‌که تا ورود آخرین زائر به داخل کشور کادر بهداشت و درمان در حال آماده‌باش هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت اربعین افزایش تجهیزات پزشکی فرا ظرفیت بوده اما در جهت مدیریت بهتر و خدمات‌رسانی به زوار این امر محقق شده است که باید علاوه‌بر افزایش 80 تخت بستری، تجهیز ICU و اضافه کردن 20 تخت قرنطیه و راه‌اندازی 8 اتاق ایزوله به استقرار 11 اتوبوس آمبولانسی، 150 آمبولانس سبک، 3 بالگرد ثابت و 5 بالگرد رزرو در بحث خدمات اربعین اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha