• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۷ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 97081406564
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

بانوان سیستان و بلوچستان؛ 75 درصد متقاضیان اشتغال روستایی

بانوان سیستان و بلوچستان؛ 75 درصد متقاضیان اشتغال روستایی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: هر استان مجاز است یک و نیم برابر اعتبار تخصیصی طرح به سامانه کارا معرفی کند، برای جذب تسهیلات اشتغال روستایی 75 درصد متقاضیان خانم ها و 25 درصد آقایان هستند، این تسهیلات در قالب رسته ها پرداخت می شود.

مهرداد جهاندیده در گفت وگو با ایسنا- افزود: طرح ها در سه قالب توسعه ای، جدید و متقاضی استفاده از اعتبارات سرمایه در گردش ارائه می شود که 87 درصد طرح های معرفی شده در استان جدید، 12 درصد آن توسعه ای و یک درصد سرمایه در گردش است.

به گفته وی، زهک با سه هزار و 661 طرح بیشترین و میرجاوه با 198 طرح کمترین متقاضی را برای دریافت تسهیلات اشتغال داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه اظهار کرد: 850 میلیارد تومان طرح برای پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی به بانک ها ابلاغ شده است که در صورت تحقق برای 35 هزار نفر اشتغال ایجاد می شود.

وی بیان کرد: به منظور راستی آزمایی، این تسهیلات به صورت مرحله ای و با توجه به پیشرفت کار پرداخت می‌شود و سازمان مدیریت و برنامه ریزی بر اجرای آن نظارت دارد، به دنبال پول پاشی نیستیم بلکه هدف این است که اشتغال ایجاد شود.

جهاندیده گفت: یکی از بحران های اساسی و ریشه ای در استان معضل بالا بودن نرخ بیکاری و آمار پایین اشتغال در قسمت های مختلف اقتصادی است که به دلیل شرایط خاص منطقه به بحران تبدیل و سبب شده حتی جوانان تحصیل کرده زیادی به دلیل بیکاری به مشاغل کاذب روی آوردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان همچنین گفت: 112 نیروی کار ایرانی از ابتدای سال تاکنون در این استان جایگزین اتباع خارجی غیرمجاز شدند.

جهاندیده افزود: در طی این مدت 5 هزار و 340 مورد بازرسی در خصوص اشتغال اتباع بیگانه در واحدهای صنفی سیستان و بلوچستان صورت پذیرفته است.

وی گفت: طی این بازرسی ها 286 تبعه خارجی غیرمجاز شناسایی و یک میلیارد و 109 میلیون و 283 هزار و 108 ریال جریمه به کارفرمایان متخلف ابلاغ شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در ادامه با بیان اینکه صدور پروانه کار فقط در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به تبع آن ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ها است، تاکید کرد: بر اساس ماده 120 قانون کار اتباع بیگانه نمی توانند در ایران مشغول بکار شوند، مگر اینکه دارای روادید ورود و حق کار مشخص باشند و پروانه کار دریافت کنند.

جهاندیده افزود: بر اساس قانون، داشتن گذرنامه و مدارک اقامتی دلیل موجه ای برای بکارگیری اتباع خارجی نیست‌.

وی تاکید کرد: توصیه این مجموعه به کارفرمایان و افرادی که می خواهند از خدمات اتباع خارجی استفاده کنند، این است که قبل از بکارگیری آنان حتما از داشتن پروانه و مجوز فعالیت‌شان مطمئن شوند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha