• دوشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 97082813720
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرماندار:

هشترود صاحب کارخانه فرآوری مس می‌شود

هشترود صاحب کارخانه فرآوری مس می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود از ایجاد کارخانه فرآوری مس با خلوص 3.7 درصد در روستای قاضی کندی از توابع بخش مرکزی هشترود خبر داد.

«امین امینیان» در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر این‌که نباید خاک مس به‌صورت خام به سایر شهرهای کشور فرستاده شود، گفت: باید سالانه ۲۰۰۰ تن مس در کارخانجات ایجاد شده در هشترود فرآوری شود.   

وی در خصوص ایجاد بازارچه دائمی در هشترود اظهار کرد:  این بازارچه با ۵۰ غرفه و با فروش محصولات کشاورزی آغاز به کار خواهد کرد و پس از چند ماه،  بازار هفتگی نیز به این مکان انتقال می‌یابد.

فرماندار هشترود در خصوص میزان بیکاری در هشترود گفت: متأسفانه هشترود با 24.3 درصد بالاترین نرخ بیکاری در استان را داشته و ۴۵۰۰ نفر بیکار دارد.   

امینیان ادامه داد: هشترود با داشتن ۱۹ هزار نفر نیروی آماده به کار و دارا بودن ۲۸ واحد تولیدی فعال و ۲۲ معدن، بیشترین برخورداری از شغل را در صنعت کشاورزی تجربه می‌کند.      

وی تصریح کرد: شهرستان هشترود در خصوص توسعه پایدار روستایی در طول یک سال نزدیک به ۹ میلیارد تومان  جذب اعتبار داشته است که رقم بسیار خوبی برای آبادانی روستاهای منطقه است.

فرماندار هشترود یادآور شد: عملیاتی کردن همه فازهای پنج‌گانه سد سهند نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است اما در این برهه زمانی و نبود منابع مالی در دولت این کار عملاً امکان‌پذیر نیست و ما می‌کوشیم با مشارکت کشاورزان و پرداخت وام ۹ میلیون تومانی بلاعوض و با استفاده از آورده ۱۰ میلیون تومانی کشاورزان برای هر هکتار از زمین‌های کشاورزی تا سال ۱۴۰۰ همه فازهای پایاب سد سهند را به زیر کشت آبی ببریم.     

نماینده عالی دولت در هشترود با بیان این‌که در آینده نزدیک در هشت منطقه روستایی هشترود اینترنت پر سرعت برقرار خواهد شد، گفت: خدمات اینترنت در هشت روستا و به شعاع ۴۸۰ کیلومتر با اعتبار یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان دایر شده و همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار از اینترنت پر سرعت بهره‌مند می‌شوند.    

وی خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مرکز درمان بستر یا همان بیمارستان کوچک در شهر نظرکهریز دایر و به همه تجهیزات بیمارستانی از جمله اتاق عمل سبک مجهز خواهد شد.   

امینیان گفت: درمانگاه تأمین اجتماعی هشترود با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان و در زمینی به مساحت ۲۴۴۴ متر مربع در سه طبقه در اواخر سالجاری به بهره‌برداری می‌رسد و افرادی که تحت پوشش این بیمه است به صورت رایگان از خدمات درمانی و دارویی استفاده می‌کنند.   

وی در خصوص نارضایتی مردم از نرخ عوارضی جاده تصریح کرد: گرفتن پول عوارض 3000 تومانی از بستان به هشترود زیاده‌خواهی مسئولان مربوطه است، چون هشترودی ها فقط از ۵۰ کیلومتر این اتوبان برای رسیدن به هشترود استفاده می‌کنند و قیمت واقعی عوارض 1000 تومان است.

امینیان ادامه داد: ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهری با شش میلیارد تومان و ساخت تصفیه‌خانه آب شهری با ۳۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته و واحد حلال‌های صنعتی پالایشگاه ارکان پارس هشترود نیز کار خود را به اتمام رسانده و آماده بهره‌برداری و صادرات مواد پالایشگاهی می‌باشد.   

وی یادآور شد: از هفت پل خسارت‌دیده از سیل سال ۹۵ سه پل به صورت استاندارد و مهندسی از نو ساخته شده و چهار پل به علت نبود منابع مالی در دولت هنوز به طور کامل ساخته نشده است.   

وی با بیان این‌که عملکرد ادارات به‌صورت منظم رصد می‌شود، گفت: هر رئیس اداره‌ای که در خدمت مردم نباشد و همسو با قوانین موجود در کشور کار نکند علاوه‌بر این‌که در ارزش‌یابی مدیران که توسط فرمانداری انجام می‌گیرد کمترین نمره را دریافت می‌کند، به‌علت ضعف در اداره امور تغییر کرده و جای خود را به دیگری خواهد داد.    

امینیان از نیروی انتظامی خواست هر ماشین اداره‌ای که به غیر از زمان اداری در سطح شهر و محدوده جغرافیایی منطقه در حال عبور و مرور باشد توقیف و به پارکینگ فرستاده شود.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha