• شنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98012409517
  • منبع : نمایندگی کرمان

کمک ۱۳ میلیارد ریالی مردم رفسنجان به هموطنان سیل‌زده

کمک ۱۳ میلیارد ریالی مردم رفسنجان به هموطنان سیل‌زده

ایسنا/کرمان فرماندار شهرستان رفسنجان از کمک ۱۳ میلیارد ریالی مردم این شهرستان به هموطنان سیل‌زده خبر داد.

به گزارش ایسنا، علیار اسکندری نسب صبح امروز 24 فروردین ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این میزان شامل ۵۳۰ میلیون ریال کمک‌های نقدی و نزدیک به ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کالا و کمک‌های غیر نقدی شامل آرد، مواد غذایی و آب‌معدنی، کنسرو، کفش و البسه و سایر لوازم ضروری زندگی بود که در کوتاه‌ترین زمان به دست آسیب‌ دیدگان و نیازمندان رسید.

وی افزود: پویش مردمی کمک به سیل‌زدگان کشور با شعار «به نیکی سخت‌ها آسان شود»، از ۵ فروردین‌ماه جاری و همزمان با سراسر کشور در این شهرستان آغاز شد.

وی اضافه کرد: مردم رفسنجان، کمک‌های نقدی را به شماره حساب‌های مشخص شده از طرف هلال احمر واریز و کمک‌های غیرنقدی را به پایگاه‌ها و شعبه‌های  هلال احمر تحویل دهند.

اسکندری نسب خاطرنشان کرد: ما منتظر کمک مردم خیّر رفسنجان هستیم تا بتوانیم در مناطق سیل زده کمک‌رسانی کنیم و امیدواریم با جمع آوری و ارسال اقلام مورد نیاز کمک حال آسیب دیدگان از سیل باشیم.

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: جمع آوری کمک‌های نقدی، وسائل رفاهی و بهداشتی در سطح شهرستان در حال انجام است و به محض تکمیل فرآیند، محموله به مناطق سیل‌زده ارسال می‌شود.
 


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha