• یکشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98021507905
  • منبع : نمایندگی یزد

ضارب پدر شهید مدافع حرم تسلیم پلیس یزد شد

ضارب پدر شهید مدافع حرم تسلیم پلیس یزد شد

ایسنا/یزد فرمانده انتظامی استان یزد گفت: شخصی که در آخرین روزهای سال ۹۷ در یکی از محلات شهر یزد پدر شهید مدافع حرم را با وارد کردن ضربه چاقو مصدوم کرده و متواری شده بود، خود را تسلیم پلیس کرد.

به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا میرحیدری با بیان این‌که از همان دقایق ابتدایی دستگیری ضارب پدر شهید مدافع حرم، در دستور کار نیروهای اطلاعاتی پلیس قرار گرفت، اظهار کرد: بعد از بررسی‌های انجام شده، مشخص شد یک سری اختلافات شخصی تنها دلیل این درگیری بوده که متأسفانه نهایتاً با شروع نزاع و درگیری پدر شهید با ضربات چاقو، مصدوم و راهی بیمارستان شد.

فرمانده انتظامی استان یزد افزود: پس از آن تحقیقات و پیگیری‌های پلیس شب گذشته متهم با بسته شدن همه راه‌های فرار ناچار به تسلیم شد و خودش را به پلیس یزد معرفی کرد.

شخصی که در آخرین روزهای سال ۹۷ در یکی از محلات شهر یزد پدر شهید مدافع حرم را با وارد کردن ضربه چاقو مصدوم کرد و متواری شد که خوشبختانه با مسدود شدن تمام راه‌های فرار مجبور به تسلیم شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha