به گزارش ایسنا، روز گذشته چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی آغاز به کار کرد که ۱۳ استان در بخش آشپزی و ۱۷ استان در بخش صنایع دستی در این جشنواره حضور دارند.
در بخش آشپزی هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، البرز، خراسان رضوی، خراسانجنوبی، کرمانشاه، فارس، آذربایجانشرقی، اردبیل، تهران، قزوین و زنجان به پخت آشهای محلی خود اقدام میکنند.
۴۸ غرفه آش در کنار ۸۰ غرفه صنایعدستی در این دوره از جشنواره ملی آش ایرانی، پذیرای بازدیدکنندگان و گردشگران هستند.
پنج سیاهچادر عشایری از استانهای خراسانرضوی، خراسانجنوبی، کرمانشاه، زنجان و قزوین نیز در این دوره از جشنواره به ارائه محصولات و غذاهای محلی خود میپردازند.
گفتنی است، این جشنواره از ۲۲ تا ۲۷ مردادماه امسال در مجموعه گردشگری گاوازنگ زنجان برپا است.
انتهای پیام
نظرات