• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 98052914109
  • منبع : نمایندگی قم

توصیه یک مسئول شهری در قم؛

مسئولان برای نسخه پیچی بافت کهنه، مدتی در آن زندگی کنند

مسئولان برای نسخه پیچی بافت کهنه، مدتی در آن زندگی کنند

ایسنا/قم رئیس کمیسیون شهر سازی و معماری شورای اسلامی شهر قم گفت: مسئولان برای تصمیم گیری و نسخه پیچی بافت کهنه، مدتی در آن زندگی کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمود مسگری در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم با اشاره به دغدغه‌های جدی که برخی از بافت‌های کهنه در مدیریت شهری ایجاد می‌کند، عنوان کرد: بعضی تصمیمات، مشکلات بافت‌های کهنه را حل نمی‌کند و مسئولان باید واقعیات را ببینند.

رئیس کمیسیون شهر سازی و معماری شورای اسلامی شهر قم افزود: ابنیه‌های قدیمی در این شهر با مشکلات ایمنی همراه است، در حالی که موقع بروز حادثه، تردد ماشین‌های سنگین آتش نشانی به این بافت‌ها به سختی انجام می‌شود و خدمت رسانی را با موانع جدی مواجه می‌کند.

مسگری افزود: باید همه دستگاه‌های اجرایی و ذی ربط از جمله شهرداری، اداره کل اوقاف و امور خیریه و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جهت ساماندهی بافت های کهنه به میدان بیایند.

وی گفت: در حفاظت از ابنیه‌های قدیمی و تاریخی و کهنه تصمیم گیری جدی نمی‌بینیم و این امر مشکلات زیادی در مدیریت شهری ایجاد کرده است، از این رو دستگاه‌هایی که ارتباط مستقیم با ساماندهی و ارتقای ایمنی این بافت‌ها دارند، پیگیر مشکلات باشند.

عضو شورای اسلامی شهر قم افزود: برخی با تصمیماتی مانع از تعریض شوارع و تسهیل در خدمات ایمنی در بافت‌های کهنه می‌شوند و این امر خطراتی را به دنبال دارد.

وی اظهار کرد: نباید برای ساماندهی این بافت‌ها مرتکب کوتاهی شد، چرا که ساکنین در محدوده‌های بافت‌های کهنه و قدیمی با مشکلات زیادی مواجه‌اند.

فقدان ایمنی برخی بافت‌ها در قم، حادثه پلاسکو را تکرار می‌کند

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم گفت: فقدان ایمنی برخی بافت‌ها و ساختمان‌ها و مراکز خرید در قم، حادثه پلاسکو را تکرار می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، روح‌الله امراللهی هم در این جلسه گفت: در حال حاضر بازارچه قم و مراکز خرید و بازار کهنه و نو و کاروانسرای داخل و بازار بازارچه حسین‌آباد وضعیت مناسبی از نظر ایمنی ندارند.

وی اظهار کرد: مسئولیت ساماندهی برخی از این بافت‌ها با میراث فرهنگی است در حالی که در آن کسبه به نگهداری چوپ و الوار می‌پردازند و خطرات جدی، جان مردم را تهدید می‌کند.

امراللهی تاکید کرد: باید شهرداری و شورای شهر به این محدوده‌ها ورود کنند و از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی در مورد ایمنی این مراکز توضیح بخواهند.

وی خاطرنشان کرد:یکی از مشکلات جدی در این مجموعه‌ها، وضعیت ایمنی برق است که خطر آتش سوزی به همراه دارد و کسی برای حل این مشکل هم قدمی برنمی‌دارد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در سطح قم نیز پاساژها و مراکز خرید ناایمن وجود دارد که در آن استانداردهای لازم رعایت نشده است.

وی تاکید کرد: فراموش نکنیم جان مردم مهم‌تر از هر موضوع دیگری است و با این‌که در مدت دو سال گذشته هشدارهای لازم را داده‌ایم هنوز کاری جدی برای ایمنی این مراکز انجام نشده است.

محسن محرری عضو شورای اسلامی شهر قم نیز با اشاره به وضعیت ناایمن پارکینگ زائر اظهار کرد: باید در جهت ارتقای ایمنی پارکینگ زائر، ردیف بودجه‌ای مشخص شود تا از شرایط بحرانی این مجموعه به راحتی عبور کنیم و پارکینگی ایمن در اختیار زائران قرار دهیم.

ایجاد حادثه در واحدهای صنعتی قم بیش از حد طبیعی است

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم گفت: در قم بالاتر از حد طبیعی شاهد حوادث و اتفاقات در واحدهای صنعتی و صنوف هستیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حسن بختیاری هم گفت: پرداختن به ایمنی، مهم‌ترین اصل در جلوگیری از حوادث است و این روزها صنعت و صنوف قم از نظر ایمنی، گرفتار حادثه‌های بدی است.

وی تصریح کرد:در این اواخر خبرهای بدی از وضعیت برخی از صنوف و صنعت قم به خصوص در شهرک صنعتی شکوهیه شنیده‌ایم که گرفتار حوادثی چون آتش سوزی شده‌اند.

بختیاری بیان کرد: این حوادث خسارات ده ها میلیارد تومانی به بار می‌آورد در حالی که باید برای ارتقای ایمنی این واحدها تدبیری به خرج داد.

وی گفت: با این‌که از نظر تجهیزات آتش نشانی در وضعیت خوبی هستیم اما در شهرک‌های صنعتی قم خدمات ایمنی و آتش نشانی ضعیف است.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم عنوان کرد: باید تجهیزات آتش نشانی در مناطق صنعتی به روز رسانی شود تا در صورت بروز حوادث بتوان از خسارات وارده جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: هم‌چنین در برخی از صنوف از جمله بازار نو و بازار کهنه و برخی از مراکز خرید، مشکلات ایمنی زیادی وجود دارد و نکات ایمنی رعایت نمی‌شود.

بختیاری خاطرنشان کرد: واحد اچ اس ئی در جهت ارتقای خدمات ایمنی فعال است، اما باید فعال‌تر شود و شرایط فعلی قابل قبول نیست؛ با توجه به وضعیتی که اعلام شد در قم بالاتر از حد طبیعی شاهد حوادث و اتفاقات در واحدهای صنعتی و صنوف هستیم.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر قم در خصوص برگشت نامه از فرمانداری و مخالفت با طرحی در خصوص تسهیل سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر اعظم(ص) تصریح کرد: مصوبه انطباق مسیر جذب سرمایه‌گذاری را که به نفع مردم است بسته و در این بلوار با چالش زیادی در سرمایه‌گذاری مواجهیم.

وی در مورد لایحه اخذ مجوز تفریغ بودجه سال ۹۷ سازمان آرمستان‌های شهرداری قم متذکر شد: این سازمان هنوز گزارش حسابرسی را تکمیل نکرده اما تفریغ بودجه مراحل نهایی را گذرانده است که از نظر قانونی دارای مغایرت است و باید بررسی شود.

بختیاری گفت:در حال حاضر ۶۰ درصد از بودجه ۱۸ میلیارد تومانی در سازمان آرمستان‌های شهرداری قم در حوزه سرمایه‌ای و بودجه‌ای برآورد هزینه شده است.

وی در خصوص اخذ عوارض ارزش افزوده از ساختمان‌های جنوبی ساز بیش از شمالی ساز اظهار کرد: باید ابتدا بنیان قانونی برای این ارزش افزوده در مقایسه با ساختمان‌ها با یکدیگر تعریف شود، سپس ارزش افزوده را تائید کرد، به همین دلیل این لایحه برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha