• جمعه / ۱ آذر ۱۳۹۸ / ۰۰:۲۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98090100005
  • خبرنگار : 50175

رئیس امور آب مطرح کرد:

انجام مطالعات آب شرب پایدار شهرستان سلسله / دفع روزانه ۵۰ تن پسماند

انجام مطالعات آب شرب پایدار شهرستان  سلسله / دفع روزانه ۵۰ تن پسماند

ایسنا/لرستان رئیس امور آب سلسله گفت: انجام مطالعات آب پایدار سلسله به‌منظور تأمین آب شرب پایدار شهروندان شهرستان در آینده ضروری است.

حجت‌الله حسنوند در جلسه شورای مدیریت پسماند با اشاره به اینکه در حال حاضر آب شرب شهر الشتر از طریق ۷ حلقه چاه که در بالادست منطقه خرگوشناب قرار دارند، تأمین می‌شود، اظهار کرد: این منطقه جزو مناطق حفاظت شده آبی است.

وی با تأکید بر ضرورت انجام مطالعات آب پایدار شهر الشتر، عنوان کرد: اگر مطالعات آب پایدار انجام نشود، در آینده نزدیک، آب پایدار یکی از مشکلات اساسی شهرستان خواهد بود.

حسنوند با اشاره به دفع روزانه ۵۰ تن پسماند در منطقه خرگوشناب، خاطرنشان کرد: براساس مطالعات کارشناسان، یک‌سوم این زباله‌ها، شیرابه بوده یعنی روزانه حدود ۱۵ تن شیرابه وارد سفره‌های آب زیرزمینی این منطقه می‌شود که ضرورت جلوگیری از این امر را دوچندان کرده است.

خدیجه بهزادیان معاون عمران و برنامه‌ریزی فرمانداری سلسله نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری جلسات مختلف و پیگیری و رایزنی‌های لازم در خصوص جابجایی سایت دفع پسماند شهرستان، اضافه کرد: تا تعیین مکان مناسب دیگر برای جابجایی سایت دفع پسماند، رایزنی‌های لازم با محیط‌زیست استان برای انتقال پسماندهای شهرستان به سایت کمالوند انجام گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه تا ما خودمان نخواهیم این مشکل حل نخواهد شد، ادامه داد: شهرداران شهرهای الشتر و فیروزآباد باید به‌صورت مستمر این امر را پیگیری کنند.

معاون عمران و برنامه‌ریزی فرمانداری سلسله با اشاره به لزوم همکاری مطب‌ها و کلینیک‌های سطح شهر در جمع‌آوری پسماندهای عفونی، بیان کرد: کلیه کلینیک‌ها و مطب‌هایی که قانون‌ها و دستورالعمل‌های لازم را در این خصوص رعایت نکنند، باید اخطار داده و در صورت عدم رعایت قانون، مطب مربوطه پلمپ شود.

بهزادیان با تأکید بر مشارکت بخشداران و دهیاران در جمع‌آوری پسماندهای روستاها، ادامه داد: دهیاران باید به امور نظافت روستاها اشراف داشته و روستاییان را به مشارکت در جمع‌آوری پسماندها، ملزم کنند.

وی از شبکه دامپزشکی و محیط‌زیست شهرستان خواست که کلیه مرغداری‌های شهرستان را ملزم به نصب سیستم لاشه سوز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha