• شنبه / ۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98090905702
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی:

60 طرح حوزه صنایع دستی برای پرداخت تسهیلات به بانک معرفی شد

60 طرح حوزه صنایع دستی برای پرداخت تسهیلات به بانک معرفی شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: تاکنون از طریق تسهیلات بند الف تبصره ۱۸،  ۶۰ طرح به بانک معرفی شده و از این مبلغ تسهیلات بهره بردند.

حسن رمضانی، امروز 9 آذر در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از مجموع 31 استان کشور تعداد 14 استان مجوز برگزاری نمایشگاه سراسری را دارند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ملی صنایع دستی و هنرهای سنتی در خراسان جنوبی تثبیت شده و جایگاهی خوبی در سطح کشور پیدا کرده است، افزود: چهارمین نمایشگاه ملی صنایع دستی از 13 تا 18 آذرماه جاری با حضور هنرمندان 30 استان کشور از ساعت 16 تا 22 در نمایشگاه بین المللی بیرجند برگزار می‌شود. 

به گزارش ایسنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به رشد 100 درصدی تعداد غرفه‌ها، اظهار کرد: 204 غرفه در این نمایشگاه مستقر خواهند شد که 95 غرفه آن مربوط به هنرمندان خراسان جنوبی، 65 غرفه مربوط به هنرمندان سایر استان‌ها و 44 غرفه مربوط به دستگاه های اجرایی فعال در حوزه صنایع دستی استان است.

رمضانی با اشاره به فروش 11 میلیارد ریالی نمایشگاه سال گذشته، تصریح کرد: امسال پیش بینی می‌شود این میزان فروش به دو برابر افزایش یابد.


رمضانی ادامه داد: طی سالیان گذشته ۲۶۰ بیمه شده در حوزه صنایع دستی داشتیم که این رقم طی دو سال بالغ بر ۱۲۰ نفر بوده که رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

وی با اشاره به شناسایی و ثبت اطلاعات بیش از هفت هزار هنرمند صنایع دستی در استان، افزود: در چهارمین نمایشگاه صنایع دستی استان غرفه بسته بندی صنایع دستی را با همکاری دانشگاه سپیده کاشانی برپا خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی صنعتگران سایر استان‌ها با صنعتگران خراسان جنوبی، بیان کرد: بازاریابی مهم ترین مشکلات حوزه صنایع دستی است.

رمضانی ادامه داد: خراسان جنوبی در داشتن بازارچه‌های صنایع دستی جزو استان‌های برخوردار است و فارغ‌التحصلان دانشگاهی به دنبال ایجاد کارگاه‌ها هستند.

وی با بیان اینکه مرکز توسعه و ترویج صنایع دستی در آینده‌ای نزدیک در محله خیرآباد بیرجند به بهره برداری می‌رسد، تصریح کرد: تلاش داریم در کنار پارچه بافی استان که جایگاه خود را پیدا کرده به رشته‌های گوهر سنگ و بافته‌های حصیری نیز پرداخته تا رشد پیدا کند.

وی با اشاره به تسهیلات بند الف تبصره ۱۸، تصریح کرد: این تسهیلات، تسهیلاتی با عنوان کمک‌های فنی و اعتباری دولت بوده که از محل اعتبارات خود مبلغی را در اختیار دستگاه‌ها می‌گذارد و با استفاده از این مبالغ بخشی از سود تسهیلات به سرمایه‌گذاران پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان افرادی که تسهیلات گرفته بودند سازمان متعهد بود که 8 درصد سود را تحت عنوان یارانه سود پرداخت کند، بیان کرد: در راستای پرداخت تسهیلات با بانک‌های مختلف در سطح استان مذاکره کردیم و در نهایت بانک انصار اعلام آمادگی کرد.

رمضانی ادامه داد: دولت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک فنی و اعتباری داد و طی قرارداد با بانک انصار، این بانک قول داد که دو برابر این مبلغ را از منابع خود بگذارد.

وی با اشاره به قول تخصیص 5 میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی از منابع بانکی، افزود: مقرر شد به افرادی که سازمان به بانک معرفی می‌کند تسهیلات ۱۰ درصدی تعلق گیرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با اشاره به استقبال از دریافت تسهیلات در استان، یادآور شد: به سرمایه‌گذارانی که نیاز به تسهیلات داشتند و در سایر بانک‌ها نمی‌توانستند این تسهیلات را دریافت کنند مبالغی پرداخت کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha