• سه‌شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98091208469
  • خبرنگار : 50005

گزارش ایسنا از سومین روز ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس در تبریز

ثبت نام 63 داوطلب از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو + عکس

ثبت نام 63 داوطلب از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو + عکس

ایسنا/آذربایجان شرقی سومین روز ثبت نام از داوطلبان شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور چهره های شاخصی چون محمدحسین فرهنگی، نماینده فعلی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، رحیم شهرتی‌فر معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار، مسعود محمدیان رئییس اسبق سازمان جهادکشاورزی استان ، علی جعفری آذر مدیر کل سابق ثبت احوال استان و حجت‌الاسلام سید جلال الدین موسوی شربیانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر تبریز به کار خود پایان داد.

از همان ساعت اولیه چند داوطلب شرکت در انتخابات مجلس جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شدند.

ایوب بابایی(متولد ۵۳)، دانشجوی دکتری علوم اجتماعی و کارمند شرکت آب و فاضلاب از جمله داوطلبانی است که همان ساعات اولیه ثبت نام، جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد؛ او هدف خود را کاسته شدن از تمرکزگرایی و افزایش دموکراسی در جامعه عنوان کرد. به گفته خودش به صورت مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد.

معصومه سرایی(متولد ۵۱)، دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو وارد فرمانداری تبریز شد. وی مدیر دبیرستان، فعال فرهنگی و دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی است، سرایی هدف خود را تلاش در راستای حل مشکلات اجتماعی جامعه و همچنین رفع چالش های موجود در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد و شرکت در عرصه انتحابات را تکلیفی برای خود دانست. وی اهل تبریز بوده و به گفته خودش بصورت مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد.

ورود اولین چهره شناخته شده به فرمانداری تبریز

محمد حسین فرهنگی، نماینده فعلی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ساعت ۱۰:۳۰ جهت ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس وارد فرمانداری تبریز شد.

 فرهنگی متولد ۱۳۴۰ بوده و تاکنون چهار دوره(از دوره هفتم تا دهم) نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بوده است.

وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به جهت این‌که امروز مصادف با روز قانون اساسی و روز میثاق ملی ملت ایران است، امروز را برای ثبت نام انتخاب کردم. در انتخابات افراد بسیاری شرکت می‌کنند و جو رقابتی حاکم است، مردم نیز بر اساس جمع بندی‌های خود به افراد رای خواهند داد.

وی افزود: بنده در مجلس دهم علاوه بر وظیفه حوزه انتخابیه، به صورت ملی نیز وظیفه داشتم اما در پیگیری مسائل استانی نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته و کم کاری نکردم.

وی گفت: در سطح ملی بحث پوشش حمایت‌های اجتماعی به ویژه برای اقشار ضعیف را پیگیری کردیم که باید تکمیل شده و برخی نواقص را رفع کنیم.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با تاکید بر این‌که در حوزه اقتصاد نیز ناهنجاری‌هایی که در ماه های اخیر ایجاد شده باید به تدریج ترمیم شود، چرا که مردم معذب هستند، افزود: مسایل مربوط به آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، صنعت و کشاورزی را نیز در مجلس پیگیری کردیم.

وی با بیان این‌که در سطح استان نیز باید شاخص‌های توسعه رشد کرده و پروژه‌های ناتمام تکمیل شود، تشریح کرد: مجلس دهم فاقد هویت بود و مجلسی بود که پراکندگی از همان ابتدا اذیتش می‌کند. حرکت ریاست مجلس نیز بر مبنای ابقای خود بود، از این رو مسائل کلان کشور از اولویت خارج شد.

وی در ادامه افزود: سیاست‌های کلی نظام قانون گذاری ابلاغیه رهبری نیز مورد توجه بوده و باید بخشی از آن به آیین نامه داخلی در مجلس تبدیل شده و برخی نیز در عمل مورد توجه قرار گیرد.

این داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با شفافیت مالی کاملا موافقم و خود نیز به صورت شفاف زندگی می‌کنم؛ در دوره دهم نیز با توجه به شرایط کلی مجلس سعی کردیم در تمامی حوزه ها تاثیر گذار باشیم و حتی یک چهارم برنامه بودجه نیز با مدیریت ما در مجلس تنظیم شد.

حجت‌الاسلام سید جلال الدین موسوی شربیانی، ۴۵ ساله، دارنده مدرک دکتری علوم سیاسی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اولین روحانی داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد و به گفته خود از طیف اصولگرایی وارد عرصه انتخابات خواهد شد.

وی گفت: شرکت در انتخابات برای کسانی که توانایی کافی دارند یک تکلیف بوده و باید افرادی در شان و منزلت حوزه انتخابیه به مجلس راه یابند. مجلس دهم ضعیف‌ترین مجلس ادوار بود و معتقدم این دوره چهره های جوان در مجلس حضور می‌یابند. با شفافیت مالی موافقم و خواستارم شورای نگهبان نظارت بیشتری داشته باشد تا انتخابات به عرصه خرید و فروش تبدیل نشود.

محمد رحیمی(متولد ۱۳۶۶) دیگر داوطلب کاندیداتوری مجلس است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد بوده و کارمند مخابرات است. وی ساکن تبریز بوده و حضور جوانان در مجلس را هدف اصلی خود دانست و گفت: جوانان می‌توانند با حضور در مجلس اثرگذار بوده و مطالبات قشر جوان را پیگیری کنند.

یوسف دهقانی(۱۳۴۹)، با مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او شاعر و کارمند شهرداری منطقه سه تبریز بوده و به گفته خودش بدون وابستگی به هیچ حزبی وارد انتخابات می‌شود.

وی اصلی ترین دغدغه خود را به روز نبودن برخی قوانین و کمبود نمایندگان حقوقی در مجلس عنوان کرد و گفت: مردم تحصیل کردگان حقوق را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

علی جعفری آذر(متولد سال ۴۸) با مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی دیگر داوطلبی است که ساعت ۱۳ جهت ثبت‌نام وارد فرمانداری تبریز شد. وی مدیرکلی ثبت احوال استان و مدیرکلی امور فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان را در کارنامه خود داشته و مدرس مراکز دانشگاهی است. به گفته خودش به حزب خاصی وابسته نبوده اما به جریان اصولگرایی تمایل دارد. وی گفت: هدف بنده  این است که در کنار سایر دوستان ظرفیت های استان و کشور را برای برون رفت از مشکلات جامعه به کار بگیریم.

امین بلیلا، ۳۸ ساله، با مدرک دکتری دامپزشکی دیگر داوطلبی است که جهث ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او شاغل در آزمایشگاه مواد غذایی بوده و به گفته خودش بصورت مستقل وارد عرصه انتخابات می‌شود. او هدف خود را حضور افراد جوان در مجلس عنوان کرد و گفت: باید فضا در جامعه برای حضور جوانان فراهم شود. در گام اول نیز چنانچه صلاحیت کسب کنم، "نه به تبلیغات کاغذی" را مورد توجه قرار داده و با اهداف و رزومه، خود را معرفی خواهم کرد. از سایر داوطلبان نیز خواستارم به این امر توجه کرده و با پوستر و... چهره شهر را عوض نکنند.

وحید آقاکیشی زاده، با مدرک دکتری تخصصی دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او کارمند دانشگاه آزاد بوده و هدف خود را رسیدگی به مشکلات جامعه عنوان کرد و گفت: بنده خود از طبقه مستضعف جامعه بوده و پدرم نیز انقلابی و رزمنده بود؛ وضعیت فعلی کشور بر من تکلیف کرد تا در انتخابات شرکت کنم. به گفته خودش به حزب خاصی وابسته نبوده و بصورت مستقل وارد عرصه انتخابات می‌شود.

مسعود محمدیان(متولد سال ۴۸) با مدرک دکتری دامپزشکی و کارشناسی حقوق قضایی دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. به گفته خودش متمایل به طیف اصولگرایی بوده و مدیرکلی دامپزشکی استان، ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیرکلی در وزارت جهاد کشاورزی را در کارنامه خود دارد. او در مورد اهدافش گفت: با توجه به سوابق کاری خود، با یکی سری مشکلات جامعه و راهکارهای حل قانونی این چالش‌ها آشنا بوده و بدین جهت با برنامه و کارنامه در انتخابات شرکت خواهم کرد. مجلس در راس امور بوده و اصلاح امورات جامعه نیز از طریق مجلس ممکن است.

حبیبه فیضی(متولد سال ۶۷)، با مدرک کارشناسی ارشد دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او کارمند شهرداری تبریز بوده و به گفته خودش فعلا به هیچ حزبی وابسته نیست. فیضی، جوانگرایی مجلس و حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب را از جمله اهداف خود برشمرد.

بهزاد لطافت، ۴۱ ساله، با مدرک کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام اقدام کرده است. وی در بازار آزاد مشغول به کار بوده و به گفته خودش به هیچ جناح و قدرتی وابسته نیست. او در مورد اهدافش گفت: اگر به مجلس راه یابم، شفافیت را در راس امور خود قرار می‌دهم، چراکه عدم شفافیت مردم را رنج می‌دهد. در صورت احراز صلاحیت نیز هزینه‌ای برای تبلیغ نخواهم کرد.

علیرضا رجب‌پور(۳۰ ساله) با مدرک کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او هم‌اکنون در حال تحصیل برای مقطع دکتری بوده و خدمت به مردم در راستای قانون را از جمله اهداف خود عنوان کرد. به گفته خودش بصورت مستقل در انتخابات شرکت می‌کند.

رباب افروزی اسفنجانی(متولد ۵۹)، کارشناس ارشد علوم سیاسی دیگر داوطلبی است که ساعت ۱۶:۱۵ جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او در آموزش و پرورش شاغل بوده و به گفته خودش به هیچ گروه و حزبی وابسته نیست. وی تلاش در راستای پر کردن خلا حضور بانوان در جامعه و پست های مدیریتی، ضرورت برخی اصلاحات در قوانین و تلاش در راستای مقابله با تهدیدات فرهنگی جامعه را از جمله اهداف خود برشمرد.



اکبر عالی‌نژاد(متولد سال ۶۴) دیگر داوطلبی است که با مدرک کارشناسی ارشد اقتصاد جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. وی کارمند بانک بوده و دانشجوی دکتری مدیریت دولتی منابع انسانی است. به گفته خودش اصلاح‌طلب بوده و در دوره قبل نیز در انتخابات مجلس شرکت کرده است. او ورود جوانان و متخصصان به عرصه تصمیم‌گیری را از جمله دغدغه‌های اصلی خود جهت شرکت در انتخابات عنوان کرد.


ورود یک چهره سیاسی به فرمانداری تبریز

رحیم شهرتی فر، از چهره‌های شاخص سیاسی استان و معاون سابق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی است که راس ساعت ۱۷ جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او فرمانداری تبریز را نیز در کارنامه خود دارد و سال پیش مشمول قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان شد.

رحیم شهرتی فر در جمع خبرنگاران، با بیان این‌که امروز مصادف با روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم سالاری دینی از موهبت‌های الهی بوده که در نتیجه فداکاری و رشادت‌های بسیار و خون مطهر شهدا به دست آمده است.

وی با تاکید بر این‌که نظر گرفتن از مردم و احترام بدان مسیر خوبی است که جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است، افزود: امید است مجلسی اثرگذار و کارآمد در دوره آتی شکل بگیرد و افرادی که دارای شخصیت مطلوب، دانش لازم و تجربه کافی هستند به عنوان نمایندگان مردم انتخاب شوند.

وی با تاکید بر این‌که مجلس مرکز قانون گذاری بوده و در وضعیت جامعه و شکل گیری آینده نقش دارد، افزود: طبق منویات امام راحل، مجلس باید در راس امور باشد و اگر امروز نظارت مجلس در عملکردها ضعیف به نظر می‌رسد باید مردم دوباره همت کرده و نمایندگانی انتخاب کنند که مجلس را به راس امور برگرداند.

شهرتی‌فر با تاکید بر این‌که برای ارزیابی عملکرد نماینده‌ها باید به وضعیت جامعه نگاه کنیم، گفت: اگر وضعیت از نظر اجتماعی و اقتصادی و... برای مردم قابل قبول باشد، عملکردها نیز قابل قبول است، در غیر این صورت در عملکردها نقصان وجود دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر هزینه‌های تبلیغاتی‌اش، تاکید کرد: اکنون در مرحله اطلاع رسانی و یارگیری قرار داریم و زمان تبلیغات نیست تا هزینه‌ای در این رابطه اعمال شود. معتقدم انتخابات نباید پرهزینه شود، چراکه امروزه وسایل ارتباطات جمعی به حدی توسعه یافته که دیگر نیازی به هزینه گزاف برای پوستر و... نیست.

این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: شفاف می گویم که جز حمایت دوستان و هوادارانم، هیچ بنایی برای هزینه گزاف ندارم، چنین هزینه‌ای هم ندارم.

وی در خاتمه گفت: بصورت رسمی عضو هیچ حزب و گروهی نیستم اما پایه تفکراتم اصلاح طلبی است؛ اصلاح طلبی که بر مبنای روش های قانونی و به دور از خشونت رفتار می‌کند.

ثبت نام ۶۳ داوطب از حوزه انتخابیه تبریز

فرماندار تبریز از ثبت نام ۶۳ داوطب از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو طی سه روز خبر داد.

بهروز مهدوی در پایان سومین روز ثبت نام از داوطلبان در گفت‌وگو با ایسنا در این رابطه اظهار کرد: از مجموع افراد ثبت نام کرده، ۹ نفر خانم بوده و ۵۴ داوطلب مرد هستند.

وی افزود: ۹ داوطلب با مدرک دکتری، ۴۹ داوطلب با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ داوطلب با مدرک ‌کارشناسی هستند.

وی گفت: بیشترین فراوانی سنی ۳۰ الی ۴۵ سال بوده و یک نفر سابقه نمایندگی دارد.

گزارش ایسنا از نخستین روز ثبت نام از کاندیداها در تبریز+عکس

گزارش ایسنا از دومین روز ثبت نام از کاندیداها در تبریز+عکس

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha