• پنجشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98091410292
  • خبرنگار : 50219

دومین جشنواره قورمه و کباب مهریز آغاز شد

دومین جشنواره قورمه و کباب مهریز آغاز شد

ایسنا/یزد دومین جشنواره قورمه و کباب مهریز در استان یزد با هدف حفظ سنت‌ها و توسعه گردشگری این شهرستان شروع بکار کرد.

«سید مصطفی فاطمی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در شروع این جشنواره، گفت: استان یزد با برگزاری جشنواره‌های متعدد از جمله انار، زعفران و قورمه، پرتعدادترین جشنواره‌ها را در بین استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

وی افزود: جشنواره قورمه مهریز بهانه‌ای برای معرفی بهتر و بیشتر شهرستان مهریز و انواع غذاهای گوشتی  و سنتی این شهرستان مانند قورمه است.

به گفته وی، معرفی غذاهای محلی در کنار جاذبه‌های طبیعی، تفریحی، تاریخی و باستانی مهریز یکی از مهم‌ترین راه‌های توسعه گردشگری برای این شهرستان است که به همت مسئولان شهرستان در حال برگزاری است.

برپایی نمایشگاه غذاهای سنتی، محصولات صنایع دستی، عکاسی سنتی، معرفی بوگردی‌های مهریز و غیره از جمله برنامه‌‌های این جشنواره است که تا فردا جمعه در باغ جهانی پهلوانپور و بوم گردی سرای جهانگرد برپاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha