• پنجشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۸ / ۱۷:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98092115938
  • خبرنگار : 50189

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان:

هنوز تکلیف تامین میوه شب عید در کرمان مشخص نیست

 هنوز تکلیف تامین میوه شب عید در کرمان مشخص نیست

ایسنا/کرمان امروز ستاد تنظیم بازار استان کرمان با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی برگزار شد و در خصوص تاثیر قیمت بنزین بر قیمت کالاها و همچنین تامین میوه شب عید صحبت شد.

مهدی حسینی‌نژاد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان ظهر امروز ۲۱ آذرماه در جلسه تنظیم بازار استان کرمان با حضور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با اشاره به اصلاح قیمت بنزین گفت: بعد از اصلاح نرخ بنزین در استان کرمان شاهد یکسری افزایش قیمت‌ها در بعضی از کالاها بودیم.

وی با بیان این مطلب که قیمت بیش از ۱۰۰ قلم کالای اساسی روزانه رصد می‌شود، اظهار کرد: حبوبات و غلات در استان حدود پنج درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان ادامه داد: برنج طارم و اعلاء ۴ درصد، برنج داخلی هاشمی۴ درصد، لوبیا چیتی درجه یک ۱۱درصد و لپه ۳۰ درصد افزایش قیمت داشته است ضمن آنکه آهن‌آلات پنج درصد و در کابل و سیم ۱۶ درصد رشد قیمت در استان کرمان را شاهد بودیم.

این مقام مسئول در زمینه تامین میوه شب عید در استان کرمان اظهار کرد: این دستور کار در جلسه مورخه ۴ آذرماه جاری برای اولین بار مطرح شد و قرار شد کمیته‌ای با عنوان کمیته راهبردی تامین میوه شب عید در کرمان تشکیل شود.

حسینی‌نژاد با اشاره به اینکه هنوز تکلیف تامین میوه شب عید در کرمان مشخص نیست افزود: با توجه به اظهارات تعاون روستایی استان کرمان امسال مبادرتی برای تامین میوه شب عید ندارند و باید مباشر دیگری انتخاب شود.

به گزارش ایسنا، محمدجواد فدایی استاندار کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: ابتدا در این جلسه باید به این پرسش پاسخ دهیم که با توجه به تغییر نرخ بنزین افزایش قیمت باید داشته باشیم یا خیر؟

وی ادامه داد: برخی از افزایش قیمت‌ها مانند نرخ تاکسی‌ها هر چند که برای آنها سهمیه بنزین در نظر گرفته شده اما ۵۰ درصد قیمت بنزین مصرفی شان افزایش یافته است؛ به طور منطقی اجتناب ناپذیر است اما برای سایر کالاها توجیهی برای افزایش قیمت دیده نمی شود.

به گزارش ایسنا، مسلم مروجی‌فرد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان نیز در این جلسه گفت: صادرات به عراق در ۱۷ کالا محدودیت پیدا کرده است و ما در فصل برداشت محصولات کشاورزی در جنوب هستیم و اگر این محدودیت برداشته نشود محصول ما آسیب می‌بیند.

وی اظهار کرد: روز گذشته انباشت خیار در جنوب کرمان داشتیم و اگر فکری برای حل این مشکل نشود کشاورزان ما در جنوب استان کرمان ضرر می‌کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان در خصوص افزایش کرایه‌ها در جنوب استان کرمان بیان کرد: در شهرستان‌های جنوبی جایگاه سوخت CNG  نداریم و بخشی از افزایش کرایه‌ها به‌همین دلیل است.

وی خاطرنشان کرد: شش شهرستان جنوبی استان کرمان نیروی بازرسی ندارد و همان رئیس اداره، بازرسی را نیز انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی دهقان سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه کرمان استان پهناوری است و حمل کالا و کرایه به نقاط مختلف استان سبب افزایش قیمت کالا می‌شود گفت: شرکت‌های پخش کالا در استان کرمان به‌دلیل عدم تخصیص سهمیه بنزین، پخش خود را تعطیل کردند و باید برای آنها سهمیه در نظر گرفت.

وی افزود: در خواست داریم در ستاد تنظیم بازار ملی این اختیار افزایش یا کاهش برخی کالاها بین ۵ تا ۱۰ درصد را به ستاد تنظیم بازار استان‌ها داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha