• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98092518438

معاون امور سرمایه‌گذاری و اشتغال روستایی استانداری خراسان رضوی:

بی‌انگیزگی زنان روستایی علت اصلی مهاجرت است

بی‌انگیزگی زنان روستایی علت اصلی مهاجرت است

ایسنا/خراسان رضوی معاون امور سرمایه‌گذاری و اشتغال روستایی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی گفت: علت اصلی مهاجرت بی‌انگیزگی زنان روستایی است، اگر زن روستایی بی‌انگیزه شود، مهاجرت اتفاق می‌افتد.

محمدرضا عباس‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: زن محور خانواده و خانواده‌ محور توسعه است و اگر زن از چرخه زندگی روستایی حذف شود، دیگر روستایی باقی نخواهد ماند. 

وی با بیان اینکه «اگر زن را در مسیر توسعه نادیده بگیریم توسعه اتفاق نخواهد افتاد»، اظهار کرد: اگرچه در همه ارکان نظام پدیده مهاجرت یکی از مهمترین موضوعاتی بوده که مطرح می‌شود و همه به دنبال کاهش آن هستند، اما هیچگاه علت آن را کسی ریشه‌یابی نکرده است.

معاون امور سرمایه‌گذاری و اشتغال روستایی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی علت اصلی مهاجرت را بی‌انگیزگی زنان روستایی دانست و افزود: اگر زن روستایی بی‎انگیزه شود مهاجرت اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد: باید به دنبال این بود که چه عواملی موجب می‌شود یک زن روستایی نسبت‌به سکونت خود در روستا بی‌انگیزه می‌شود، اگر این علل برطرف شود از مهاجرت‌های نامتعارف جلوگیری خواهد شد.

عباس‌زاده با اشاره به اینکه «مهاجرت‎های نامتعارف موجب ازبین‌رفتن یک خانواده می‌شود»، گفت: هرچند بسیاری از مردهای روستایی برای اشتغال به شهرهای اطراف می‎روند، اما اگر خانواده از روستا نمی‎رود چون زن روستایی انگیزه برای سکونت دارد.

وی افزود: رویکرد طرح ارتقاء توانمندی زنان روستایی این است که زنان را از حالت تک‌بُعدی خارج کنند و به کارهای مشارکتی روی بیاورند و کارهای روستا با مشارکت زنان انجام شود.

معاون امور سرمایه‌گذاری و اشتغال روستایی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری خراسان رضوی، عنوان کرد: چون مشارکت در زنان راحت‌تر از مردان اتفاق می‌افتد، معتقدیم تسهیل‌گران در روستاها باید زنان باشند.

وی گفت: کسانی که فکر می‎کنند توسعه روستایی با آمار و ارقام و پول اتفاق می‌افتد، سخت در اشتباه هستند، توسعه روستایی با عشق اتفاق می‌افتد، نه تسهیلات. باید مردم را عاشق وطنشان کرد.

این مقام مسؤول اظهار کرد: اگر بخواهیم روند مهاجرت‌ها حذف شود، باید اسم روستا و شهر را برداشت و به سکونتگاه با درجه‌های مختلف تغییر داد، روستاییان با مهاجرت به شهر به دنبال چیزهای نداشته‌شان هستند باید این حساسیت‌ها را حذف کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha