• یکشنبه / ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98112014367

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار:

گام، ساماندهی گردش مالی میان زنجیره‌ها از طریق اوراق است

گام، ساماندهی گردش مالی میان زنجیره‌ها از طریق اوراق است

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: هدف اصلی راه‌اندازی اوراق گام این است که بخشی از گردش مالی میان زنجیره‌ها از طریق این اوراق ساماندهی شود.

حسن امیری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص راه‌اندازی اوراق گام در ایام دهه فجر و تاثیر آن در فعالیت بورس اظهار کرد: در حقیقت ایده اصلی این اوراق این است که از زنجیره تولید حمایت شود؛ به عنوان مثال یک تولیدکننده دارای یکسری زنجیره‌های قبل از خود است که تامین‌کننده قطعات مورد نیاز هستند که آنان نیز از زیرمجموعه‌های خود تامین قطعه می‌کنند تا نهایتا به محصول فولاد، آلمینیوم و.. برسد.

وی افزود: هدف اصلی این است که بخشی از این گردش مالی میان زنجیره‌ها از طریق اوراق ساماندهی شود. این کار توسط بانک مرکزی عملیاتی و در بازار ثانویه بورس اجرایی خواهد شد.

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: در مرحله اول این اوراق در میان زنجیره‌ها تبادل خواهد شد اما از مقطعی به بعد این اوراق وارد بازار می‌شود و در این مرحله نیز یا میان تامین‌کنندگان تبادل خواهد شد و یا افراد دیگر نیز در بازار می‌توانند آن را خریداری کنند.

امیری در خصوص بازار برتر بورس خاطرنشان کرد: برای راه‌اندازی این بازار، پیشنهادات باید از طرف بورس‌ها به سازمان بورس داده شود اما تاکنون پیشنهادی در این باره دریافت نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha