• دوشنبه / ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98121914306
  • منبع : نمایندگی قزوین

یک روانشناس:

استرس ترس از کرونا یک استرس سمی است

استرس ترس از کرونا یک استرس سمی است

ایسنا/قزوین یک روانشناس با اشاره به اینکه دو نوع استرس وجود دارد، گفت: استرس کارساز به فرد کمک می‌کند ولی استرس ناشی از کرونا یک استرس سمی است و موجب تضعیف سیستم ایمنی می‌شود. درواقع باید در نظر داشته باشیم که این بیماری با رعایت نکات بهداشتی قابل‌پیشگیری است.

سمیه کشاورز، روانشناس و عضو هیئت علمی‌ دانشگاه بین‌المللی‌ امام خمینی‌ (ره) در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با شیوع کرونا مردم مضطرب شده و وحشت کرده‌اند؛ باید این را در نظر داشته باشیم که کرونا هم یک ویروس مانند دیگر ویروس‌هاست و بزرگ کردن آن موجب افزایش استرس در افراد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دو نوع استرس وجود دارد، خاطرنشان کرد: استرس کارساز به فرد کمک می‌کند ولی استرس ناشی از کرونا یک استرس سمی است و موجب تضعیف سیستم ایمنی می‌شود. درواقع باید در نظر داشته باشیم که این بیماری با رعایت نکات بهداشتی قابل‌پیشگیری است.

کشاورز با طرح این پرسش که حال چه‌کار کنیم روحیه ما بهتر شود، عنوان کرد: باید روحیه خود را تقویت کنیم چون با روحیه قوی سیستم ایمنی تقویت‌شده و موجب مصون ماندن ما از بیماری می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نمی‌توانیم از منزل خارج شویم و تنها در موارد ضروری بیرون می‌رویم، گفت: بیشتر مردم به شبکه‌های مجازی دسترسی دارند که می‌توانند با تشکیل گروه در فضای مجازی با دوستان و اقوام خود در ارتباط باشند و بدین طریق اوقات خوبی را با هم بگذرانند.

عضو هیئت علمی‌ دانشگاه بین‌المللی‌ امام خمینی‌ (ره)خاطرنشان کرد: اگر دوست و یا یکی از اعضای خانواده نگرانی بالایی دارد می‌تواند در مورد ترس و نگرانی صحبت کرده و اعضای خانواده با جان و دل به سخنانش او گوش کنند تا فرد مضطرب بتواند هیجانات خود را ابراز کند.

 وی اشاره کرد: به‌جای اینکه دائم تصویرسازی منفی و خودگویی‌های منفی داشته باشیم واقعیت را در نظر بگریم و بگوییم اگر موارد بهداشتی را رعایت کنیم میزان ابتلا کاهش پیدا خواهد کرد.

این روانشناس تصریح کرد: از این فرصت حضور در منزل می‌توان استفاده و در اوقات فراغت در کنار اعضای خانواده بیشتر با هم گفتگو و صحبت کنیم که این امر نیز می‌تواند در کاهش استرس افراد تأثیرگذار باشد.

کشاورز گفت: در شبکه‌های مجازی افراد بسیاری سخن می‌گویند که ممکن است موثق و یا غیرموثق باشد، می‌توانیم از متخصصان امر در این زمینه استفاده کنیم و صوت‌های علمی متخصصان را در اختیار افراد قرار دهیم که افزایش آگاهی نیز موجب کاهش استرس خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha