• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99011709078
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول:

موانع سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی برای رسیدن به جهش تولید برداشته می‌شوند

موانع سرمایه‌گذاری در خراسان جنوبی برای رسیدن به جهش تولید برداشته می‌شوند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بر شناسایی و استفاده مطلوب از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری موجود در شهرستان‌ها برای تحقق شعار سال 99 تاکید کرد.

داود شهرکی، امروز یکشنبه ۱۷ فروردین در جلسه ویدئوکنفرانس با روسای ادارات صمت شهرستانی که پیرامون برنامه‌های سازمان برای مدیریت بیماری کرونا در حوزه‌های صنایع، معادن و اصناف و برنامه‌های سال ۹۹ برگزار شد، با اشاره به شعار سال با عنوان جهش تولید، گفت: شهرستان‌ها باید ضمن شناسایی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری متناسب با پتانسیل‌های موجود در شهرستان، نقشه راه و هدف‌گذاری برنامه‌های سال 99 سازمان را دنبال و در مسیر تحقق شعار سال از تمامی ظرفیت های موجود و بالقوه استفاده کنند.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: هیچ گونه محدودیتی برای فعالیت واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی استان در این ایام وجود ندارد و نباید در روند فعالیت واحد تولیدی خللی ایجاد شود، اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی در راستای مهار بیماری کرونا از سوی واحدهای تولیدی الزامی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در شهرستان‌ها فرآیندهایی که منجر به عدم مراجعه ارباب رجوع می‌شود باید تسهیل شود، تصریح کرد: در شهرستان‌ها باید به صورتی عمل شود که نیازی به مراجعه سرمایه‌گذار یا تولیدکننده به مرکز استان نباشد و حداکثر خدمات در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت در شهرستان ارائه شود.

شهرکی ادامه داد: در صورت ضرورت اخذ مجوز یا نامه‌ای از مرکز استان، لازم است هماهنگی با حوزه مربوطه انجام تا صادر و به شهرستان ارسال شود.

وی افزود: درخصوص اقدامات مرتبط با مجوزهای حوزه‌های مختلف اعم از صدور، تمدید، ابطال، ابقاء، سلب صلاحیت و سایر موارد ترتیبی اتخاذ شده تا حتی الامکان به صورت غیرحضوری از سوی متقاضیان پیگیری و انجام شود.

شهرکی با اشاره به لزوم تعطیلی واحدهای صنفی غیرضرور اعلامی از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی، گفت: واحدهایی که در این دستورالعمل دیده نشده‌اند در استان تصمیم گیری و تعیین تکلیف شده است که شهرستان‌ها باید با هماهنگی مرکز استان، نسبت به پیش بینی لیست کشیک برای واحدهای صنفی غیرضروری که نیاز مردم است اقدام کنند و با استفاده از ظرفیت صدا و سیما و فضای مجازی اطلاع رسانی لازم را صورت دهند.

وی ضمن تشکر از همکاری و پشتیبانی فرمانداران، دادستانی‌ها، پلیس اماکن، نهادهای امنیتی انتظامی در شهرستان‌ها و تمامی همکاران در امر نظارت بر بازار در طی سال گذشته و این ایام که رضایت مسئولین استانی را در بر داشته است، افزود: پاسخگویی به سامانه 124 و رسیدگی به گزارشات مردمی مرتبط با این ایام مورد تاکید است و در راستای نظارت بر اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه اصناف در شهرستان‌ها از ظرفیت ناظرین افتخاری، اتاق اصناف، اتحادیه‌ها و همچنین سایر دستگاه‌های نظارتی استفاده شود.

در این جلسه، روسای ادارات شهرستانی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات در ایام جاری، مسائل، چالش‌ها و دغدغه‌های خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند که راهکارهایی از سوی رئیس سازمان و معاونین ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha