• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 99030602648
  • خبرنگار : 50024

پروازهای مسافری فرودگاه پیام از سر گرفته می‌شود

پروازهای مسافری فرودگاه پیام از سر گرفته می‌شود

ایسنا/البرز مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی از آغاز پروازهای مسافری این فرودگاه از نیمه دوم خرداد خبر داد.

 نادر ثناگو مطلق روز سه‌شنبه ششم خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وقفه ایجاد شده در پروازهای مسافری پیام به دلایل محدودیت‌های پروازی در شرایط کرونا بوده که  از اواسط خردادماه  و با عادی شدن شرایط دوباره به روال قبل باز می‌گردد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به مقاصد پروازهای داخلی این فرودگاه گفت: کیش، مشهد و اهواز از مقصدهای پروازی این فرودگاه بین‌المللی هستند.

ثناگو مطلق با بیان اینکه به دنبال نوسعه تعداد و مقصد پروازهای این فرودگاه هستیم ، توضیح داد: با ایجاد بستر و زیرساخت‌های لازم از جمله راه اندازی ترمینال مسافری، اخذ مجوزهای لازم و کسب استانداردهای مورد نیاز، در آینده نزدیک شاهد توسعه پروازهای مسافری فرودگاه پیام خواهیم بود به نحوی که امکان استفاده سایر استان‌های هم جوار از پروازهای این فرودگاه هم بیش از گذشته فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha