• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99042215960
  • خبرنگار : 50256

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

فعالیت ۷۶۰ کارخانه صنایع تبدیلی و غذایی با سطح تکنولوژی بالا در آذربایجان شرقی

فعالیت ۷۶۰ کارخانه صنایع تبدیلی و غذایی با سطح تکنولوژی بالا در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از فعالیت ۷۶۰ کارخانه صنایع تبدیلی و غذایی با سطح تکنولوژی بالا در استان خبر داد.

ایاز برنو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: محصولات کشاورزی بومی و سایر استان‌ها پس از بسته بندی در این کارخانه‌ها، به بازار داخلی عرضه شده و یا صادر می‌شود.

وی افزود: در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی در استان اقدامات خوبی انجام گرفته است که در این راستا سرمایه گذاران بخش خصوصی همت بالایی داشته و تلاش‌های بسیاری را در زمینه احداث کارگاه‌ها و کارخانه‌های فراوری در استان انجام داده‌اند.

وی با اشاره به وجود ۱۲۰ سردخانه در استان، گفت: تعدادی سردخانه دیگر نیز با همت بخش خصوصی در حال احداث است. 

برنو ادامه داد: آذربایجان شرقی به دلیل قرارگیری در مسیر صادرات، مرکز مهمی در زمینه فراوری محصولات به شمار می‌رود از جمله این‌که اقلام بسیاری از خشکبار هم‌چون کشمش و پسته وارد استان شده و بسته بندی می‌شود؛ اکنون استان در زمینه فراوری خشکبار دارای رتبه اول کشور است.

وی گفت: صنایع تبدیلی نخود نیز منحصر به استان و به خصوص شهرستان ممقان است، به طوری‌که فقط ۱۲۰۰ کارگاه تولیدی در ممقان مشغول به فراوری نخود هستند و سالانه بالای ۱۰۰ هزار تن نخود فراوری کرده و با رفع نیاز داخلی، حتی مقداری از آن نیز به سایر کشورها صادر می‌شود.

 وی با بیان این‌که لپه موردنیاز کشور نیز در شهرستان آذرشهر فراوری می‌شود، اظهار کرد: کارخانه‌های صنایع تبدیلی استان با تکنولوژی بسیار بالایی فعالیت کرده و دارای فضای تمیز کاری است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: در زمینه فراوری خرما نیز، استان بیشترین تعداد بسته بندی خرما را در کشور دارد.

وی در ادامه، در خصوص وضعیت صنایع تبدیلی گل محمدی در خاستگاه این محصول ارزشمند است، گفت: ۱۵ کارخانه فراوری گل محمدی در استان فعالیت می‌کنند که با داشتن تکنولوژی‌های فراوری سطح بالا، هر یک با ظرفیت متوسط ۱۰۰۰ تن و در مجموع ۱۵ هزار تن، گلاب، اسانس و عرق  گل محمدی تولید می‌کنند.

وی با بیان این‌که کارخانه‌های صنایع تبدیلی گل محمدی استان، با تمام ظرفیت کار نمی‌کنند، اظهار کرد: کارخانه فراوری گل محمدی به اندازه کافی در استان وجود دارد اما برخی اوقات سایر استان‌ها قیمت بالاتری را برای خرید این محصول به کشاورزان می‌پردازند که در این راستا گل محمدی از استان خارج می‌شود.

برنو گفت: تولید اسانس گل محمدی، با تکنولوژی منحصربفرد و بسیار بالایی انجام می‌گیرد که در استان چهار واحد مخصوص تولید اسانس وجود دارد، این اسانس‌ها وارد بازار داخلی و یا صادر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha