• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99050705115

رییس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان عنوان کرد

تلاش برای کاهش بیش از ۹۵۰ مگاواتی پیک بار در کرمان/تذکر به صنایع پرمصرف

تلاش برای کاهش بیش از ۹۵۰ مگاواتی پیک بار در کرمان/تذکر به صنایع پرمصرف

ایسنا/کرمان رییس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان گفت: به منظور گذر موفق از پیک بار تابستان سال ۹۹ تاکنون ۳۳ قرارداد همکاری در زمینه اجرای برنامه های پاسخگویی بار با صنایع مختلف منعقد و در سامانه مدیریت پیک بار کشوری (سمپ) ثبت شده است.

دکتر "حمیدرضا ایرانمنش" در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مجموع پیش بینی کاهش بار بر اساس قراردادهای همکاری ۹۵۸.۶ مگاوات است اظهار کرد: در مقایسه با سهمیه ای که توسط شرکت توانیر برای کاهش پیک شرکت یعنی ۲۰۲ مگاوات تعیین شده، مقدار قابل ملاحظه ای می باشد (بیش از ۴.۵ برابر) که با پیگیری‌های مداوم همچنان در حال افزایش است.

رییس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان با بیان اینکه ماکزیمم دیماند کاهشی همزمان براساس آخرین اطلاعات سامانه حدود ۳۱۰ مگاوات است که نشان می دهد میزان تحقق سهمیه کاهش پیک براساس کاهش بار همزمان بیش از ۱۵۰ درصد است اظهار کرد: محدودیت کلی در سقف پیک بار با توجه به دستورالعمل های توانیر و جداول طراحی شده جهت اختصاص سهمیه پیک بار مجاز در بازه زمانی تعیین شده، به هر یک از صنایع ابلاغ شده است.

وی افزود: جلسات مختلفی مانند جلسات گذر از پیک به صورت هفتگی با نمایندگان دیسپاچینگ و شرکتهای توزیع و در موارد مورد نیاز با صنایع برگزار شده است و به صورت مستمر ارتباط با صنایع از طریق مکاتبه، فضای مجازی، سامانه پیام کوتاه، مذاکرات تلفنی، بازدیدهای حضوری و جلسات مختلف جهت اجرای اقدامات پیک‌سایی در حال انجام است.

رییس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان در ادامه گفت: مصارف هفتگی و روزانه صنایع تحلیل و بررسی می شود و تذکرات لازم به صنایع پرمصرف اعلام می شود، همچنین اطلاعات مربوط به تحلیل مصارف صنایع و جدول همکاری‌ها و سایر موارد لازم به شرکت توانیر ارسال می شود.

ایرانمنش در خصوص اجرای طرح ذخیره عملیاتی گفت: اجرای طرح ذخیره عملیاتی و ارسال شرایط جدید طرح برای صنایع مشمول در حال پیگیری است ضمن آنکه موانع اجرایی آن از دیدگاه صنایع مورد نظر جمع آوری شده است.

وی خاطر نشان کرد: پروژه افزایش راندمان کولرهای آبی با توجه به مستندات مربوط به طرح ویژه ملی کاهش بار سرمایشی در مناطق گرمسیر درحال بررسی و پیگیری است که در این رابطه هماهنگی های مختلفی با توانیر و پژوهشگاه نیرو و برخی شرکت های مرتبط انجام و گزارشات مربوطه ارسال شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha