به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران، رضا پورفلاح اظهارکرد: ۲۱ هزار و ۵۳۰ هکتار باغ مرکبات در شهرستان ساری وجود دارد که پیش بینی می شود امسال ۵۰۰ هزار تن انواع مرکبات از این باغ ها برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
وی افزود: تاکنون ۳۰۰ هکتار از باغات مرکبات برداشت و ۶ هزار تن نارنگی تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه ۲۵ تا ۳۰ درصد تولید مرکبات در این شهرستان مصرف و مابقی به خارج از استان یا کشور صادر می شود، تصریح کرد: سطح قند میوه برای برداشت باید به ۶.۵ برسد،ضروری است سورتینگ داران و باغداران با سنجش سطح قند میوه اقدام به برداشت آن کنند.
پورفلاح با اشاره به اینکه رنگ افزایی مرکبات غیرمجاز است، بیان کرد: از آنجایی که رنگ آوری میوه ها پدیده ای علمی و فنی در دما و غلظت مناسب گاز اتیلن است، باید این روند با برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی و ترویجی به سورتینگ داران آموزش داده شود.
انتهای پیام
نظرات