• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99070705544
  • خبرنگار : 30450

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان:

تصویب اعتبار ۱۰۳ میلیارد تومانی بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد

تصویب اعتبار ۱۰۳ میلیارد تومانی بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از تصویب ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار برای بخش گردشگری و زیرساخت آن در استان خبر داد.

"مجید صفایی" عصر امروز دوشنبه هفتم مهر ماه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: شعار امسال هفته گردشگری توسعه روستایی بوده و جلوگیری از مهاجرت‌ها و توسعه اشتغال گردشگر محور در این راستا دیده شده است.
وی از ثبت دو روستای الگن و المور در حوزه بوم گردی خبر داد و تصریح کرد: توزیع اعتبار مناسبی با محوریت شهرستان‌ها خواهیم داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اجرای ده ها پروژه زیرساختی، اظهار کرد: تحولات بزرگی در استان خواهیم داشت.
صفایی با بیان اینکه برنامه‌های کاری ما در سه حوزه تخصصی است، تاکید کرد: سال جاری طرح‌های متعدد گردشگری با محوریت روستایی هدفگذاری شده و اجرایی خواهد شد.
وی با اشاره به سال جهش تولید، بیان کرد: ۳۰ طرح در سال جهش تولید با محوریت استان به تأیید رسیده که ۹ پروژه مربوط به میراث فرهنگی است.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از تصویب ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار برای بخش گردشگری و زیرساخت آن در استان خبر داد و تصریح کرد: تفاهم نامه‌ای با این محور منعقد شده است.
صفایی با اشاره به اینکه ۳۱ پروژه گردشگری در دست اقدام در استان داریم، اظهار کرد: تا دهه فجر، افتتاح پروژه‌های موزه یاسوج، تله کابین یاسوج، پارک آبی یاسوج، مجتمع آزادی باقری یاسوج و چند پروژه زیرساخت شهرستان‌ها را خواهیم داشت.
وی به شیوع کرونا و آسیب‌های آن اشاره و تاکید کرد: وضعیت کرونا بخش گردشگری را آسیب پذیر کرده و پیگیر کمک تسهیلاتی برای این واحدها هستیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از برنامه ریزی برای دعوت آژانس‌های گردشگری مطرح خبر داد و بیان کرد: معرفی تمام ظرفیت‌های استان از جمله هدفگذاری های طرح است.
صفایی با بیان اینکه استان ظرفیت معرفی به نام منطقه نمونه گردشگری را دارد، تصریح کرد: در بخش سدهایی مانند چم شیر و چیتاب برنامه ریزی های توسعه‌ای خواهیم داشت.
وی با اشاره به میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در بخش‌های میراث فرهنگی، ۲۵۰۰ اثر تاریخی در استان داریم که ۷۷۰ اثر به ثبت رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: ثبت چندین اثر از دیگر برنامه ریزی های انجام گرفته است.
صفایی از ردیف دار شدن آثار بلاد شاپور با ظرفیت ملی خبر داد و بیان کرد: ۱۰ میلیارد تومان برای حفظ، مرمت و نگهداری این بافت تخصیص داده شد.
وی پایلوت دو شهرستان دنا و گچساران در بخش صنایع دستی را از ظرفیت‌های این بخش دانست و ادامه داد: در سایر مناطق نیز ظرفیت‌های خوب صنایع دستی داریم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه ۳۵ هزار هنرمند صنایع دستی در استان داریم، تصریح کرد: ۱۵ هزار نفر به شکل فعال در این بخش حضور دارند.
به گزارش ایسنا، صفایی در پایان از راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: طی روزهای آتی این بازارچه افتتاح می‌شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha