• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99070907282

آیت‌الله دژکام

فرهنگ شهادت بیداری انسان از خواب غفلت است

فرهنگ شهادت بیداری انسان از خواب غفلت است

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به آیه ۱۰۱ سوره مومنون، تاکید کرد که شهادت حال و آینده انسان مسلمان را به هم پیوند داده و به ما یادآور می‌شود که از خواب غفلت بیدار شویم.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در جمع خانواده‌های شهدای تیپ ۵۵ هوابرد شیراز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر، گفت: افتخار می‌کنیم که در مجلسی جمع شده‌ایم که ۲۳۵۰ شهید گرانقدر در آن حضور دارند و در مکانی قدم می‌گذاریم که جای پای این شهدا و محل خدمت آنان بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی ولی فقیه در فارس، آیت‌الله دژکام با قدردانی از برگزار کنندگان این مجلس، گفت: شهادت جدای اینکه مکتبی برای تربیت انسان و اوج دادن او به مقام لقاءالله است، فرهنگ شهادت، انسان شناسی اسلام را به ما می‌آموزد و تاکید می‌کند که انسان کجا بوده است. من و شما به عنوان انسانی که روز کره زمین زندگی می‌کنیم به سوی چه سرنوشتی پیش می‌رویم.

نماینده ولی فقیه در فارس تاکید کرد: شهادت می خواهد گذشته، حال و آینده انسان مسلمان را به هم پیوند دهد و به ما یادآور شود و ما را از خواب غفلت بیدار کند. مفهوم شهادت همراه با معنویت است، همراه با عروج و اعتقاد به یک مقام فراتر از مقام دنیا برای انسان است. این مقام بیش از آنکه ما در این دنیا بیاییم برای ما حاصل بوده است.

وی با اشاره به این بیت شعر "من ملک بودم و فردوس برین جایم بود/ آدم آورده در این دار خراب آبادم"، گفت: حافظ شیراز می‌گوید انسان قبل از دنیا انسانی است که در اوج قرب الهی بود. اینجا که من و شما هستیم آیا توجه دارید از آن مقامی که حافظ می گوید به کجا آمده ایم؟ این دار دنیا چه دار و دیاری است؟ انسان اسلام در دار دنیا خودش را در محل امتحان می داند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه همه به اینکه در دیار شهدا و ایثارگران فراوانی زندگی می‌کنیم باید افتخار کنیم، گفت: همه ما یعنی همه کسانی که از جنگ باقی مانده اند باید حواسمان باشد تا وقتی که در این دنیا هستیم در معرض امتحان الهی قرارداریم و پس از اینکه از این دنیا می رویم، اگر بشود با شهدا هم نشین شویم. شهید امتحان خودش را با نمره قبولی پس داده و رفته است ولی ما هنوز در عرصه امتحان هستیم و مشخص نیست پایان امتحان ما چه می شود.

امام جمعه شیراز گفت: خدای متعال می فرماید روز قیامت قوم و خویشی وجود ندارد و کار خوب است که باقی می ماند. در انسان شناسی علامه طباطبایی از قرآن کریم برداشت کرده که روز قیامت ارتباطات خانوادگی به این معنا نیست و هرکس با عملش محشور است.

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: ببینیم بعد از شهدایی که خونشان برای عزت اسلام و ایران ریخته شده ما چه کار می‌کنیم؟ در کوچه و خیابان ما چه خبر است؟ اطراف ما چه می گذرد؟ و هر کدام از ما وظایفش را چگونه انجام می‌دهد؟ روز قیامت از روابط فامیلی و ارتباطات کاری ما نمی پرسند بلکه از اعمال ما می پرسند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha