• دوشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99071410694
  • خبرنگار : 71381

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۴ مهر ایسنا

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۴ مهر ایسنا

درخواست وزیر خارجه عربستان از جامعه بین‌الملل علیه ایران/ درسی از کرونای ترامپ/ تذکر ایران به ریاض/ تعرض به مرزها؛ خط قرمز ایران/ اظهارات رییسی در جلسه شورای عالی قوه قضاییه/ جزییاتی از طرح تشویق زاد و ولد و خودرودار کردن خانوارهای بدون خودرو   و... در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید امروز مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید آنها را در این گزارش مرور کنید.

درخواست وزیر خارجه عربستان از جامعه بین‌الملل علیه ایران

به گزارش ایسنا، ادعای فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان مبنی بر این که برجام جلوی جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را نگرفته است، در صدر خبرهای پرمخاطب امروز بود.

در حالی که ایران در پی بی‌تعهدی شرکای برجام، گام‌هایی را برای کاهش تعهدات برجامی‌اش برداشت، وزیر خارجه سعودی از جامعه بین‌المللی خواست با آن‌چه نقض برجام از سوی ایران می‌خواند، مقابله کند!

تذکر ایران به ریاض/ تعرض به مرزها؛ خط قرمز ایران/طرح ایران برای حل بحران قره‌باغ

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هم در مورد ادعاهای مقامات سعودی مبنی بر این که ایران به تعهدات برجامی خود عمل نکرده است، خاطرنشان کرد: عربستان سعودی و رژیم اشغالگر قدس آخرین کشورهایی هستند که حق دارند در خصوص توافق هسته ای ایران صحبت کنند. 

وی افزود: عربستان در چارچوب ان پی تی موظف است به تعهداتش پایبند باشد. به ریاض تذکر می‌دهیم که به تعهدات بین‌المللی‌اش توجه داشته باشد و پایبند باشدو اجازه بدهد مسیر بین المللی و حقوقی در خصوص فعالیت‌های بعضاً  پنهانی و غیرآشکارش با دقت پیگیری شود ، ما  این موضوع را  به مجامع و نهادهای بین‌المللی نیز گفته‌ایم، آنها نیز در مسیر درست قرار دارند تا عربستان را به تعهدات خود پاسخگو کنند.

سعید خطیب زاده در نشست هفتگی خود با خبرنگاران همچنین در مورد موضوع قره باغ تصریح کرد: ایران نمی‌تواند درگیری را در مرزهای خود و تعرض به خاکش را تحمل کند، اینها جزو خطوط قرمز ایران است که مرزهای ایران حتی مورد تعرض ناآگاهانه و غیرعمدی قرار نگیرند.

درسی از کرونای ترامپ

تحلیلی درباره تاثیرات ابتلای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا به ویروس کرونا در انتخابات پیش روی آمریکا هم از دیگر اخبار پربازدید بود.

عده‌ای ابتلای ترامپ به کرونا را دروغی از سوی کارزار انتخاباتی او می‌دانند و هدفش را تاثیر بر نتایج انتخابات ماه آینده ایالات متحده عنوان می‌کنند. از سوی دیگر برخی گمانه‌زنی می‌کنند که نه تنها ترامپ با بیماری کووید-۱۹ دست و پنجه نرم می‌کند بلکه با توجه به سن و وزن بالایش، حال وخیمی هم دارد. حالت سوم هم همان چیزی است که منابع رسمی کاخ سفید و پزشکان رئیس‌جمهور آمریکا اعلام می‌کنند یعنی ابتلای ترامپ به کرونا و البته حال مساعد او.

داستان بیماری ترامپ توطئه نیست/ ترامپ باید استراتژی مناظراتش را تغییر دهد

در همین ارتباط یک کارشناس مسایل بین‌الملل با اشاره به خبر رسمی ابتلای دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به کرونا و برخی تحلیل‌ها مبنی بر اینکه این خبر به نوعی شگرد انتخاباتی از سوی تیم وی است برای جلب محبوبیت و آراء بیشتر گفت: اگر ترامپ بخواهد با همان استراتژی مناظره اول در مناظره‌های بعدی شرکت کند حتما شکست خواهد خود و آراء مردد که هنوز تصمیم خود را نگرفته‌اند را از دست خواهد داد و باید استراتژی خود را تغییر دهد.

رحمان قهرمان‌پور افزود:  معتقد به توطئه بودن داستان بیماری ترامپ نیستم. وقتی رسانه‌ها می توانند به اسناد مالیاتی ترامپ دسترسی داشته باشند حتما این امکان برایشان وجود دارد که به اطلاعات بستری شدن ترامپ نیز دسترسی پیدا کنند.

اخبار دیگر در ارتباط با کرونا ویروس را می توانید در لینک های زیر بخوانید.

پارلمانی‌ها با کرونا چه می‌کنند؟

فردا در جلسۀ سران قوا مسائل مربوط به مدیریت کرونا را مطرح خواهم کرد

رسیدگی فوری به تخلفات ناشی از عدم رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا

بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی آسیب جدی را به سلامت جامعه می‌زند

رفتن به مسافرت با هدف تفریح ظلم در حق سایر شهروندان است

تصمیمی اتخاذ نشود که اربعین محور انسجام، زمینه ساز انشقاق شود

در صورت اعزام زائر به عراق طوری برنامه‌ریزی شود که حاشیه ایجاد نشود

***

جنگ اقتصادی سال‌هاست که به کشور ما تحمیل شده است

خبر بعدی،‌ اظهارات حجت الاسلام ابراهیم رییسی در جلسه امروز شورای عالی قوه قضاییه بود.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه جنگ اقتصادی سال‌هاست که به کشور ما تحمیل شده است، تصریح کرد: اما آنچه جلوی «قلدری»‌های دشمن را می‌گیرد، «اقتدار» نشان دادن است؛ «اظهار عجز» و سستی و کم‌کاری، دشمن را در جنگ اقتصادی «گستاخ»‌تر می‌کند؛ مردم، اظهار عجز و القای ناتوانی در حل مشکلات را از مسئولین نمی‌پذیرند.

نمی توان پشت درهای بسته قانون تصویب و برای مردم تصمیم گیری کرد

برگزاری جلسه بررسی راهکارهای اجرای سیاست‌های کلی نظام قانون گذاری  به ریاست معاون اول رییس جمهور هم از پرمخاطب ها بود.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در این جلسه گفت: امر قانونگذاری باید منحصر به مجلس شورای اسلامی باشد و اساساً برگزاری علنی جلسات مجلس نیز به دلیل وظیفه خطیر قانونگذاری نمایندگان برای مردم و جامعه است. زیرا وقتی حقوق مردم مطرح است باید فرآیند قانونگذاری شفاف و علنی باشد؛ چرا که نمی توان پشت درهای بسته قانون تصویب و برای مردم تصمیم گیری کرد.

جزییاتی از طرح تشویق زاد و ولد و خودرودار کردن خانوارهای بدون خودرو  

تشریح جزییات دو طرح خودرو دار کردن خانوارهای بدون خودرو و تشویق زاد و ولد از سوی نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

سید علی موسوی اظهار کرد: طرح خودرو دار کردن خانوارهای بدون خودرو با سهام عدالت ساز و کاری را پیش بینی کرده که خانوارهای ۵ دهک پایین که خودرو ندارند برای خودرودار شدن نیاز به یک ریال هزینه هم نداشته باشند و از سویی یک ریال بار مالی هم برای دولت ایجاد نخواهد شد، بلکه این خانوارها با سهام عدالت خودرودار می شوند و از طرفی ۵۰ درصد سهام عدالت آنها هم سر جای خود می ماند.

وی درباره طرح تشویق زاد و ولد نیز گفت: بر اساس این طرح برای فرزندان سوم به بعد سهام آیندگان در نظر گرفته می شود. بر این اساس به فرزندان سوم یک و نیم میلیون تومان، فرزندان چهارم ۲ میلیون تومان و فرزندان پنجم به بعد ۲ و نیم میلیون تومان سهام تعلق می گیرد.

پیامدهای امنیتی مناقشه قره‌باغ برای ایران

تشریح پیامدهای مناقشه قره باغ برای ایران، به بررسی نقش هریک از بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقی این بحران یعنی روسیه، ترکیه، آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط یک کارشناس آسیای میانه و قفقاز هم از خبرهای پربازدید بامداد امروز بود.

شعیب بهمن اظهار کرد: فعال شدن مناقشه قره باغ در مرزهای شمالی ایران هم به صورت مستقیم و هم غیر مستقیم تهدید علیه امنیت ملی ایران به شمار می رود؛ شکل مستقیم آن را در روزهای اخیر به صورت پراکنده دیدیم که چند خمپاره به داخل قلمرو سرزمینی ایران اصابت کرد و همین مسئله می تواند امنیت مرز نشینان ایرانی را مورد تهدید قرار دهد.

حضور هیاتی از کمیسیون امنیت ملی در مناطق مرزی اردبیل

همچنین سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از سفر هیاتی از این کمیسیون به استان اردبیل و بازدید از گذرگاه مرزی بیله‌سوار و دیدار با نماینده ولی فقیه در این استان خبر داد.

در آن ۱۷۱ ماه تبعید چه گذشت؟

بازخوانی ماجرای تبعید روح الله موسوی الخمینی از ترکیه به عراق و سپس از عراق به فرانسه در ۱۳ مهر ماه 1344 هم از دیگر اخبار پرمخاطب امروز بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha