• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99072921203
  • خبرنگار : 50175

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان:

بروجرد به‌عنوان قطب گیاهان دارویی ثبت شود

بروجرد به‌عنوان قطب گیاهان دارویی ثبت شود

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد گفت: شهرستان این ظرفیت را دارد که به‌عنوان قطب گیاهان دارویی ثبت شود.

احمد گودرزیان در همایش ملی توسعه پایدار که امروز ۲۹ مهرماه به‌صورت مجازی در دانشگاه آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان دومین شهر پرجمعیت استان و سی و نهمین شهر پر جمعیت کشور محسوب می‌شود که در دشت سیلاخور واقع شده است.

وی تصریح کرد: شهرستان دارای ۳۵۰ هزار نفر جمعیت است که به دلیل شرایط آب و هوایی و خاک حاصلخیز شرایط مناسبی برای کشت محصولات کشاورزی دارد که ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در این بخش می‌تواند از خام فروشی محصولات تولیدی جلوگیری کند.

سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد خاطرنشان کرد: در شهرستان شرایط اقلیمی مناسب برای کشت نباتات و احداث شهرک‌های گلخانه‌ای وجود دارد.

گودرزیان اضافه کرد: شهرستان ظرفیت خوبی در راستای آبزی‌پروری دارد به‌طوری‌که سالانه ۲۸۰۰ تن ماهی در شهرستان تولید می‌شود و می‌توان این ظرفیت را افزایش داد.

وی بیان کرد: شهرستان دارای واحدهای صنایع بزرگی مانند نساجی، داروسازی اکسیر و زاگرس فارمد است که به‌زودی خوشه صنعتی پوشاک در شهرستان ایجاد خواهد شد.

سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد ادامه داد: این شهرستان در صابون‌سازی شهرت زیادی دارد و صنعت صابون‌سازی به نام بروجرد ثبت شده است.

گودرزیان عنوان کرد: شهرستان این ظرفیت را دارد که به‌عنوان قطب گیاهان دارویی ثبت شود به‌طوری‌که ۱۲۰ هکتار از اراضی بروجرد زیر کشت گیاهان دارویی است و سالانه ۱۸۸ تن تولید گیاهان دارویی تولید می‌شود.

وی اظهار کرد: شهرستان دارای ۲۷۰ هکتار بافت فرسوده است و کسانی که در راستای مسکن و شهرسازی می‌توانند کمک کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد تصریح کرد: شهرستان دارای تشکل‌های غیردولتی بوده که ضروری است تا از ظرفیت تشکل‌های غیردولتی صنعت گران و کشاورزی برای توسعه شهرستان استفاده کرد.

گودرزیان با بیان اینکه شهرستان پایتخت انیمیشن است، افزود: صنایع‌دستی و سنتی در رونق اقتصادی و توسعه شهرستان اهمیت دارد و یکی از هنرهای این شهرستان ورشو سازی است که شهرت ملی و جهانی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان بروجرد ۱۳ دانشگاه و مراکز آموزش عالی وجود دارد که از ظرفیت آنان برای توسعه شهرستان می‌توان استفاده کرد.

سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد اضافه کرد: امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های که ر شهرستان وجود دارد با چشم‌انداز پنج‌ساله شاهد پیشرفت و توسعه شهرستان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha