• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 99080502254
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد

افت کیفیت کشمش آذربایجان غربی به سبب سنتی بودن شیوه های خشک کنی

افت کیفیت کشمش آذربایجان غربی به سبب سنتی بودن شیوه های خشک کنی

ایسنا/آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: در سال جاری ۱۶۰۰۰ تُن کشمش در استان تولید شد.

رسول جلیلی در گفت و گو با ایسنا افزود: در سال جاری از ۶۵ هزار تُن انگور تولیدی در استان ۱۶ هزار تن به کشمش تیز آبی تبدیل شد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری  ۱۰۱۳هکتار از باغات  غیر بارور و ۲۰هزار و ۷۹۵ هکتار از باغات بارور استان زیر کشت انگور بوده ، تصریح کرد: طبق آمار در سال جاری در مجموع از باغات استان ۲۶۵ هزار و ۸۸ تن انگور برداشت شد که ۲۰۴هزار و ۸۷تن مربوط به باغات دیم و ۲۴۴هزار  و ۶۰۱ تن مربوط به باغات بارور است.

جلیلی با تاکید بر اینکه ۴۰ هزار تُن از انگور تولیدی استان جذب سردخانه های در داخل استان برای صادرات و تازه خوری شده است، اظهار کرد: ۷۵ هزار تُن از انگور تولیدی استان جذب صنایع در داخل استان و مصارف خانگی از جمله شیره  و کشمش آفتابی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه استان همواره در تولید انگور و کشمش جز رتبه های اول تا پنجم کشوری بوده و طرفداران بسیاری در داخل و خارج از کشور دارد، یاد آورشد: ۸۵ هزارتن از انگور تولیدی استان به خارج از استان صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش کیفیت کشمش برای توسعه صادرات این محصول امری مهم است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات کشمش آذربایجان غربی سنتی بودن شیوه‌های خشک کنی و به تبع آن افت کیفیت محصول تولید شده است هر چند واحدهای فراوری کشمش و سبزه در استان وجود دارد ولی بیشتر مردم به شیوه سنتی اقدام به خشک کردن کشمش وسبزه می کنند که باعث پایین آوردن کیفیت محصول می شود.

جلیلی درخصوص قیمت محصول انگور و کشمش اعلام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی نیز افزود: طبق اعلام قبلی قیمت محصول جذب شده به صنایع بین ۳۰تا ۴۰ هزار ریال ، قیمت محصول جذب شده به تولید کشمش بین ۵۰ تا ۴۰ هزار ریال و قیمت محصول صادراتی و تازه خوری سردخانه ۲۵۰ تا ۱۰۰هزار ریال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.