• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99090403137
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی تاکید کرد

ضرورت افزایش فعالیت آموزشگاه‌های رانندگی موتورسیکلت

ضرورت افزایش فعالیت آموزشگاه‌های رانندگی موتورسیکلت

ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی گفت: باید برنامه‌های مناسبی برای افزایش فعالیت و رونق اقتصادی آموزشگاه‌های رانندگی موتورسیکلت تدوین و ارائه شود تا کیفیت روند اخذ گواهینامه تسهیل شود.

احمد موقری در نشست بررسی مشکلات و معضلات موتورسواران با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات پیشگیرانه در مقابل موتورسیکلت سواران متخلف، آمار تصادفات جرحی و فوتی افزایش داشته است، افزود: طبق آمار، از سال 85 تا 95، برابر با 1897 نفر از متوفیان تصادفات مربوط به موتورسواران بوده است.

وی با بیان این‌که درصد بسیار بالایی از موتورسیکلت سواران فاقد گواهینامه مجاز رانندگی هستند، افزود: در بحث برخورد با موتورسیکلت سواران فاقد گواهی نامه به صورت جدی برخورد نشده است، البته در این زمینه می‌توان در کنار بحث جریمه از مجازات‌های تکمیلی مثل الزام به آموزش رانندگی و اخذ گواهینامه استفاده کرد.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان ادامه داد: در خصوص بحث الزام به اخذ گواهینامه به عنوان مجازات جایگزین به مراجع قضایی مرتبط ابلاغ شده که از بحث جزایی از مجازات های جایگزین و الزام به اخذ گواهینامه استفاده کنند.

وی با اشاره به موضوع توقیف موتورسیکلت‌ها توسط نیروی انتظامی و هزینه بالای نگهداری آن، گفت: باید برنامه‌های مناسبی برای افزایش فعالیت و رونق اقتصادی آموزشگاه‌های رانندگی موتورسیکلت تدوین و ارائه شود تا کیفیت و روند اخذ گواهینامه تسهیل شود.

وی خاطرنشان کرد: نزدیک به 400 هزار دستگاه موتورسیکلت شماره گزاری شده در استان وجود داشته و 363 هزار و631 دستگاه موتور سیکلت ساماندهی شده دارای پلاک انتظامی وجود دارد.

موقری ادامه داد: طی سال گذشته نزدیک به 31 هزار دستگاه موتورسیکلت و در سال جاری تا به امروز نزدیک به 8820 دستگاه موتورسیکلت به دلیل تخلفات رانندگی توقیف شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری 18 هزار دستگاه موتورسیکلت به علل مختلف اعمال قانون شده است، گفت: در خصوص موتورسیکلت سواران فاقد گواهینامه به طور جدی سخت گیری‌ نمی‌شود و باید مجازات‌های بازدارنده‌ای در این خصوص در نظر گرفته شود.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تأکید کرد: فردی که می خواهد موتورسیکلت خریداری کند علی القاعده باید دارای گواهینامه باشد تا افراد، با شرایط خاص بتوانند موتورسیکلت خریداری کنند.

به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، وی در ادامه در خصوص ساماندهی موتورسیکلت‌های حمل بار و پیک موتوری‌ها، بیان کرد: موتورسیکلت‌های حمل بار باید با پلاک‌های اختصاصی مشخص شده و وضعیتشان ساماندهی و استانداردهایی برای این شغل تعریف شود.

وی با اشاره به نحوه خرید و فروش موتور سیکلت، بررسی کیفیت و ضرورت استاندارد بودن آن، با تأکید بر رعایت استانداردهای لازم در کلاه‌های ایمنی موتورسواران، گفت: الزام واحدهای تولیدی به تحویل موتورسیکلت به همراه کلاه ایمنی ضرورتی است که باید توسط مراجع زیربط پیگیری و اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha