• دوشنبه / ۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99100100720
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

برگزاری دومین دوره اهدای نشان پژوهش کاوی در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

برگزاری دومین دوره اهدای نشان پژوهش کاوی در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

ایسنا/اصفهان در دومین دوره اهدای نشان پژوهش کاوی به مناسبت هفته پژوهش و به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، از محمود مراثی- رییس سابق جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، سعید ابراهیمی مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان از سال ۸۸ تا ۹۹ و زنده‌یاد سید محسن حبیبی – استاد فقید دانشگاه تهران و عضو شورای مشورتی جهاد دانشگاهی اصفهان تجلیل به عمل آمد.

پژوهش از ابتدای تاسیس جهاد دانشگاهی، جایگاه ویژه ای در اهداف و برنامه های آن داشته، به طوری که دو هدف از سه هدف اصلی جهاد دانشگاهی معطوف به پژوهش و فناوری است.

رفع نیازهای علمی و فناورانه کشور، بخش اصلی فعالیت های این نهاد بزرگ در کشور است، نیازهایی که توسط ۱۴۴ گروه پژوهشی، ۱۲۴ مرکز خدمات تخصصی، ۲۴ مرکز رشد،۳ پارک علم و فناوری، ۷ سازمان، ۳ پژوهشگاه، ۲۰ پژوهشکده، ۲ مرکز علمی، یک مجتمع تحقیقاتی و همراهی ۳۷ واحد جهاد دانشگاهی مستقر در سراسر کشور پاسخ داده می شود.

در برنامه ششم توسعه، ۱۵ هدف اصلی علمی ترسیم شده که در صورت تحقق، گام های ارزشمندی در بازه زمانی پنج ساله برداشته خواهد شد. در این اهداف پانزده گانه بیش از ۲۰۰ زمینه تخصصی در حوزه پژوهش و فناوری پیش بینی شده است که تبدیل شدن به سازمان برتر در به کارگیری نتایج تحقیقات مهمترین هدف از نظر زیرمجموعه های جهاد دانشگاهی است.

به گفته حمیدرضا طیبی- رییس جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی اکنون به جایگاهی رسیده است که می تواند بسیاری از نیازهای علمی کشور را احصا کرده و پاسخ دهد.  تولید ۵۰۹ دانش فنی، ۱۱۹ فناوری، ۲۹۱ محصول برای اولین بار و همچنین تولید ۶۴۱۸ مقاله، ۴۶۲ عنوان کتاب، ۲۳۵ ثبت اختراع ،۲۹۹۲ عنوان پژوهش کاربردی از جمله مهمترین دستاوردهای پیش بینی شده برنامه ششم توسعه است.

تجلیل از ۳ حامی پژوهش در جهاد دانشگاهی اصفهان

به گزارش ایسنا، در مراسمی که امروز (دوشنبه- اول دی ماه) تحت عنوان دومین دوره اهدای نشان پژوهش کاوی به مناسبت هفته پژوهش و به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در دانشگاه اصفهان برگزار شد، از محمود مراثی- رییس سابق جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، سعید ابراهیمی مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان از سال ۸۸ تا ۹۹و زنده‌یاد سید محسن حبیبی - استاد فقید دانشگاه تهران و عضو شورای مشورتی جهاد دانشگاهی اصفهان تجلیل به عمل آمد.  

مهدی ژیانپور –سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در این مراسم با اشاره به ثبت نشان پژوهش‌کاوی و اهدای آن که از سال گذشته در مجموعه جهاد دانشگاهی اصفهان آغاز شد، اظهار کرد: به نظر می‌رسد در فضای محلی و ملی جای  خالی کاوش در فرایندها، ساختارها و تجلیل از کنش‌گران موثر بر اتمسفر پژوهش و فناوری به شدت احساس می‌شود  و بر این اساس  جهاد دانشگاهی تلاش خواهد کرد در چارچوب رویداد پژوهشکاوی قدم‌هایی در این خصوص بردارد. همچنین تلاش خواهد شد در یک رویکرد اخلاقی از افرادی قدردانی شود که مسئولیت را واگذار کرده و یا بازنشسته شده باشند.

به گفته ژیان پور امید است تا با تقویت رویدادهایی از این دست، فضای پژوهش و فناوری در کشور  تقویت شده و زمینه های توسعه بیش از پیش فراهم شود.

در این مراسم از محمود مراثی- رییس سابق جهاد دانشگاهی واحد اصفهان که به مدت ۶ سال ریاست واحد اصفهان را برعهده داشت به عنوان حامی بزرگ در پژوهش جهاد دانشگاهی اصفهان تجلیل شد. همچنین یاد و نام مرحوم دکتر سید محسن حبیبی - عضو شورای مشورتی جهاد دانشگاهی اصفهان و یکی از حامیان مهم پژوهش در جهاد دانشگاهی اصفهان گرامی داشته شد و از مقام ایشان تجلیل شد.

همچنین از سعید ابراهیمی نیز به عنوان یکی از معماران پژوهش در حوزه مدیریت شهری مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفت.

محمود مراثی –ریس سابق جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه عمده فعالیت پژوهشی در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان از سال ۹۳ آغاز شده است، اظهار کرد: در طول این چند سال، دستاوردهای بسیاری محقق شد و در این مدت توانستیم بسیار تاثیرگذار باشیم.

وی با تقدیر از فعالیت های صادقانه در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: چشم انتظار اقدامات بزرگتر و دستاوردهای بیشتر هستم.

سعید ابراهیمی - مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان نیز در این مراسم جهاد دانشگاهی را نهادی ساخت یافته، مسئول و حرفه ای خواند و گفت: برای هر سازمانی که با این نهاد همکاری داشته باشد، این ویژگی ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه شهرداری در حوزه های نوآوری ورود کرده، اظهار کرد: شخصا معتقدم در این حوزه می توان با همکاری جهاد فعالیت های خوبی انجام داد و پیشنهاد می دهم  جهاد دانشگاهی در این زمینه تمرکز بیشتری داشته باشد.

ابراهیمی با بیان اینکه تیم جهاد دانشگاهی با ساختار دانشگاه کمی متفاوت است، ساختار آن را چابک تر خواند و افزود: همکاری با این تیم مسرت بخش است و امیدوارم این برنامه ریزی ها ادامه یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha